Sivut

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pääasia

Asiahan on niin, että allekirjoittanut on kärsinyt kunnollisen pipon puutteesta jo useamman talven. On ollut muka kaikkea tärkeämpää neulottavaa. Ja kaupastahan ei voi pipoa ostaa, kun sellaisen voisi tehdä itsekin. Laskeskelin, että viimeksi olen neulonut itselleni talvipipon joskus lukioaikana, ja siitähän on jo aikaa jo yli kymmenen vuotta... No tähän asiaanhan piti saada muutos. Ja samalla sitten ihan kahden pipon voimin.Tämä ensimmäinen on ihan omasta päästä tehty, ihan kirjaimellisesti :). Inspistä malliin sain aiemmin kummitytölle joululahjaksi tekemästäni myssystä. Halusin päälelle jotain piristettä, mutten ihan niin isoja tupsuja, kuin tuossa kummitytön pipossa. Lopulta päädyin nyppyihin.


Malli: Hippulat -pipo
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,25, resorissa 3
Kulutus: 81g

Pipo on ollut  käytössä jo useamman kerran, ja tykkään tosi kovasti! Koetilkun neulominen kannatti, kun tästä tuli kerta heitolla vielä sopivan kokoinenkin.

 Tämä toinen piponen on sitten siinä ja hilkulla, että onko pikkuisen pieni. Toivottavasti venyy käytössä.


Malli: Will I Be Pretty pienin muutoksin
 Lanka: Vuorelman Veto sekä Lanett (kakinkertaisena siis)
Puikot: 4
Kulutus: 55g + 11g
 


En sitten osannut päättää...


...minkä huivin kanssa mätsäisin pipon kukan...


...joten tässä tulos :).


Kukat ovat siis irrotettavia, ja nyt voi mätsäillä ihan oman mielen mukaan, vaikka kaikki kolme kukkaa kerralla pipoa piristämään :P16 kommenttia:

 1. Kauniit pipot! Ihan mahtava tuo turkoosi! Mulla on oma pipo jonossa vasta, taitaa olla talvi ohi ennen kuin sen saan puikoille :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja! Turkoosi on veikeä pompuloineen/nyppyineen, valkoinen taas rauhallisen tyylikäs kukkineen!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Varsinkin tuo turkoosi on aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pipoja ja ihania kukkia! :) Kiva idea tehdä useampia kukkia ja vaihdella niitä aina tilanteen myúkaan. Minullakin pitäisi tehdä itselle uusi myssy, langankin ostin jo syksyllä, mutta aina joku muu työ ryntää puikoille ennen sitä. ;)

  VastaaPoista
 5. Kivat pipot! Ja tosiaan hauska idea vaihdella kukkasia huivin kanssa sopiviksi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat kommenteistanne! :)

  Turkoosi on minunkin lempparini, olen ihan rakastaunut tuohon väriin <3.

  VastaaPoista
 7. Hihi, ihana turkoosi pipo :) Valkeakin on kaunis. Miulla on ollut viime aikoina samat puuhat, pipoa pipon perään, kun kyllästyin kärsimään pipottomasta olotilasta..

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava turkoosi pipo! Hienoa työtä!! =) Ja valkoinenkin on oikein kaunis. :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja pipoja!
  Tuo turkoosi väri uppoaa minuunkin, niin raikas.

  VastaaPoista
 10. Hippulat-pipo on mahtava!
  Oletko ajatellut kirjoittaa mallia ylös?

  VastaaPoista
 11. Onpa ihania pipoja,varsinkin tuo turkoosi!

  VastaaPoista
 12. Ihania pipoja, turkoosi on minunkin suosikkini. Tulet saamaan "Taikapallon" minulta, ja hiukan hymyilytti kun luin osoitteesi, asumme nimittäin naapurikunnissa, minä asun sinusta länteen :)
  Tulen tutkailemaan blogiasi tarkemmin tässä joku päivä, että osaan lahettää mahdollisimman osuvan taikapallon... Tosin olen täällä kurkkinut jo mysteeri huivin ajoista lähtien, ettei tämä ihan vieras blogi ole ollenkaan. Mukavaa viikkoa, taikapalloillaan!

  VastaaPoista
 13. Tosi kivat pipot! Itsellä tuntuu ettei aikaa ja viitseliäisyyttä juuri ole muuhun ollutkaan, kuin pipojen neulomiseen. Niitä onkin sitten laatikko täynnä, yleensä kun aina vain siitä yhdestä tulee The Talvipipo. Tuo turkoosi on kyllä erityisen veikeä, nuo pampulat on hauska idea, en ole nähnyt vastaavaa aiemmin :)!

  VastaaPoista