Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2011

Punaista ja pehmeää

Sirle-pipo ihastutti heti, kun näin ohjeen uusimmassa Ullassa. Kun sitten tongin lankavarastoja etsiskellen ohjeeseen sopivaa lankaa, löysin ihanan pehmeät Poppari-langat, jotka sain viime syksyn SNY-kierroksella Salaiselta Neuleystävältäni.


Aluksi näytti, että piposta tulisi liian pieni, mutta jatkoin neulomista tuumien, että voihan Helmiina tai Mirjami pitää pipoa, jos siitä tullisi minulle liian pieni. Omasta mielestäni tästä tuli minulle juuri sopiva: ei ehkä niin väljä kuin ohjeen kirjoittaja on tarkoittanut, mutta sellainen sopivan napakka. Ja kun piposta tuli niin kiva, ja lankaakin oli vielä jäljellä, niin päätin tehdä vielä samalla kuviolla lapaset. Ja niistäkin tuli kivat!Malli: Sirle by Suvi Simola (50 Villapeikkoa-blogissa). Lapaset omasta päästä Sirle -pipon mallikuviolla.
Lanka: teetee Poppari (100% maissia)
Puikot: 3,25
Kulutus: 57g ja 60g (vieläköhän saisin jäljelle jääneestä vajaasta 100 grammasta jonkun settiin sopivaisen pienen huivin tai kaulurin?)
Muuta: Ihan sopivat työmatkoille (auto -sellaisille) tämmösillä lössäkekeleillä. Tiällä Savon syvämmessä ei oo vieläkkään lunta, ja lämpimän puolella sitkeesti pysyttellöö.

Tässä kuvassa pilkistää muuten muutakin uutta ja punaista, vaikkakaan ei pehmeää: arvaatkos mitä?


12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis setti! Niin ihana värikin! Minäkin sitä ohjetta ihastelin ja taisin printatakin sen, että ainakin sytomyssyjä voisin sillä mallilla tehdä. Itse käytän kovin vähän myssyjä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis joulunvärinen setti! Saiskos siitä loppulangasta sellaisen tyylitellyn kaulurin tähän tyyliin: http://www.purlbee.com/bandana-cowl/ Siihen voisi vaikka tuota samaa mallikuviota laittaa mukaan?

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis malli! Hyvin sopii lapasiinkin, oikein kiva setti.

  VastaaPoista
 4. Saitpas upean toteutuksen noista langoista:)

  VastaaPoista
 5. Kivat asusteet. minä en ole uusinta ullaa vielä uskaltanut katsoakaan, on meinaan sen verran näitä keskeneräisiä tässä käsillä, etten yhtään uutta inspiraatiota tarvitse lisää :)

  Veikkaan muuten että uusi-punainen-ei-pehmeä on silmälasisi? Minä kituuttelen nykyisillä vihreillä uuden vuoden puolelle, sitten minäkin haen uudet pokat, en ehkä punaisia, mutta oranssseja sovittelin jo...

  VastaaPoista
 6. Uudet lasit? Korvikset? Nätti setti!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva setti. -tuo lankakin taitaa olla oikein mukavan tuntuista. En ole sitä koskaan neulonut, mutta hypistellyt kylläkin :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivat! Tekee itsekin mieli nyt neuloa jotain punaista. :D

  VastaaPoista
 9. Ihanat uudet punaiset, silmälaseja myöden. :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan pirteä setti, ja ajankohtainen väri :)

  VastaaPoista
 11. Kauniin punainen ja jotenki niin kivan joulunen setti. Pipo on hyvä tuollasenaan ja lapaset sointuu hyvin settiin.
  No korvikset! Tai oisko lasit??

  VastaaPoista