Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

Sarjatuotantoa


Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jälleen kuukausi. Neulonut olen ihan jonkin verran, mutta tämä bloggaaminen on vain jäänyt vähemmälle. Ne vapaahetket kun nykyään on niin vähäisiä, niin mielutiten olen sitten vain istunut ja neulonut täällä netissä roikkumisen sijaan.

Marraskuussa innostuin tekemään pujotuskaulahuiveja lapsille. Ensin syntyi yksi.Seuraava syntyi Tampereen Kädentaitomessumatkalla: Muuten samanlainen, mutta kaksinkertaisella langalla neulottuna.Kolmannen neuloin hempeämmän sävyisellä vaaleanpunaisella myöskin kaksinkertaisesta langasta.Ja kun alkuun oli päästy, syntyi samalla innolla vielä neljäs huivi.Nämä kaikki on tehty merinovillasta, vaalenpunainen ja pinkit Dropsin Baby Merinosta ja vihreä SandnessGarnin Lanettista.


Reunimmaisissa on kaksi pujotuskujaa, ja ne lähtivät pukin konttiin kummilapsille. Keskimmäiset jäivät omille neideille, ja niihissä jätin toisen pujotuskujan tekemättä.Malli: Oma: neulepintana tunturineuletta, vasemmanpuoleisissa tunturineuleella myös pujotuskuja, oikeanpuoleisten pujotuskuja on 1o1n -neulosta kierretyin silmukoin

Lanka: pinkit ja vaaleanpunainen Dropsin Banby Merino, vihreä SG Lanett

Puikot: 5½ muistaakseni

Kulutus: vasemmalta oikealle 42g, 65g, 67g, 61g
Muuta:
Tyttöjen huiveihin tein vielä kukkasomisteet pujotuskujalle :)Nämä olivat Hullun Vuivivuoden tuotokset 10. -13. Pääsin siis kahdentoista huivin tavoitteeseeni!


Edellisessä postauksessa arvuuttelin mitä muuta uutta punaista kuvasta löytyy kuin neulomani lapaset ja myssy. Itseasiassa uutta oli kaksikin juttua: silmälasit sekä puiset pallokorvikset. Kiitos kaikille kommentteja laitelleille! :)

6 kommenttia:

 1. Sopiipa hyvin tuo tunturineule näihin pujotushuiveihin. Nätti sarja!

  VastaaPoista
 2. Kivoja huiveja! Noi kukkaset ovat piste iin päälle.

  VastaaPoista
 3. Voi että, sinä olet päässyt tavoitteeseesi HHV:ssa! Onnittelut sen johdosta! Minulta puuttuu vielä se kahdestoista huivi. :( Eikä ainakaan tämän kuun aikana enää ehdi valmistua, mutta jatkaisinkohan minä vielä tammikuun, kun kerta aloitin vasta helmikuussa, hmh...

  Kauniita pujotuskaulahuiveja olet tehnyt tosiaan sarjatuotannossa! Tuo tunturineule sopii tähän huivimalliin mainiosti ja nuo kukkaset tyttöjen huivien somisteena ovat söpöt.

  VastaaPoista
 4. Kauniita huiveja! Ja kukkaset vielä viimeistelee ihanuuden :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat huivit!
  Toivoo yhden onnellisen omistajan äiskä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania huiveja! Oisko mahdollista saada ohjetta tähän ihanuuteen.

  VastaaPoista