Sivut

tiistai 12. lokakuuta 2010

Poppareita!

Jee, Salaisen Neuleystäväni lokakuun paketti tuli eilen. Paketista löytyi kaikkea i h a n a a!

 • teeteen Poppari - lankaa yhteensä kuusi kerää
 • poppareita
 • kauneimmat käsityöt - lehti
 • heppa-aiheisia silmukkamerkkejä
 • teelippuja
 • kortti
Paketti oli ajatuksella koottu: tuota Popparilankaa olen täällä blogissakin hehkuttanut useaan kertaan ja itseasiassa luulin ettei tätä enää mistään saa. Silmukkamerkitkin tulivat todelliseen tarpeeseen, sillä ennestään niitä minulla oli kokonaista kaksi kappaletta, joista toinen on tällä hetkellä hukassa ja toinen hajonnut... Käsityölehdestä löytyi heti pari mallia, jotka varmasti aion neuloa  -  kummitytölle olen lupaillut neuloa vauvan myssyä ja omalle neidille pitäisi tehdä villatakki. Ja nam, sitten vielä poppareita ja lemppariteetäni :). Tämä paketti oli siis aivan ihana, kiitos paljon Salainen Neuleystäväni! :)


Tänään ollaan ulkoiltu erityisen riemukkaissa fiiliksissä. Yöllä oli satanut lunta sen verran että maa oli valkoisena ja aamupäivän aikaan sitä sateli vielä lisää. Kaivoimme varastoista talvivaatteet ja kävimme fiilistelemässä ensilunta.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva, jos paketti osui nappiin :)
  Mukavia neulomishetkiä :)

  lumiterkuin SNY

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin sait taas! :)
  Ensi lumesta on nautittu täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Täällä etelämmässä ei ole vielä lunta nähty, mutta asfaltti oli kyllä jo eilen aamusta paikoin mustalla jäällä. Lumi olisi kyllä paljon kauniimpaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti! Miulla on tuota Popparia muutama kerä stashissa, en oo vielä keksiny mitä siitä neulois... Teillä on kaunis talo :)

  VastaaPoista