Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Valmista tuli


Kaksikymmentäkaksi lehteä valmistui parjantai-illan neulomistuokion seurauksena. Lankakomeron Päivin Mystery KAL tuli kuin tilauksesta miettiessäni mitä ihanaa tekisinkään tästä Salaiselta Neuleystävältä saamastani ihkulangasta. Huivi neuloutui viikkoon, vaikka viikon varrella oli pari sellaistakin päivää etten neulonut huivia lainkaan. Tätä oli aivan mielettömän mukava neuloa, kun samalla sai seurata netistä kanssaneulojien aikaansaannoksia. Ja mallikin oli sellainen, ettei päässyt kylläsymään missään vaiheessa, mutta kuitenkin pystyi posottelemaan niin, ettei tarvinnut jatkuvasti tuijottaa kaaviota. Mii laik veri mats.


 
Malli: 22 leaves shawlette by Lankakomeron Päivi (Ravelry)
Lanka:Wetterhoff Sivilla
Kulutus:70g
Puikot: 4
Fiilikset: Nättiä tuli aika haipakalla :)


Ja hohhoijaa noita kuvia taas. Koko viikon on ollut pimeää kuin säkissä, ja tämän aamun aurinkokylvyssä otetut kuvat olivatkin näemmä sitten aivan ylivaloittuneita. No mutta olipas kiva pitkästä aikaa paistatella auringossa :). Hei ja huomasithan uuden tukkani - reilun vuoden verran kokeilin elämää punapäänä ja nyt on palattu takaisin tuttuun ja turvalliseen blondiin :).


Ulos paistattelemaan pääsivät myös nämä pari päivää ennen huivia valmistuneet sukat. Äitini toivoi yksinkertaisia nilkkasukkia, ja tässäpä tulos:

 
Malli: Oma sovellus: varpaista aloitettu - terässä 4x12s - kiilakavennus hurrrrjan pitkä  - perinteinen kantapää - varressa 4x13s - nirkkoreuna
Koko: 36/37
Lanka: Sisu
Kulutus: 48g
Puikot: 2,5

12 kommenttia:

 1. Ihana tuli huivista ja hyvin sopii sinulle ja uuteen tukkaasi!

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Yhtä pirteä kuin syksyn kirkkaat lehdet!

  VastaaPoista
 3. Minäkin suunnittelen noiden "22 lehden" neulomista. Ja tämä sinun huivisi antaa lisää vauhtia... Hieno!

  VastaaPoista
 4. Oi että miten upea huivi! Langan väri on aivan mahtava ja huivin malli tosi kaunis. :) Tää malli kyllä polttelee näpeissä niin paljon että pakko varmaan käydä ostamassa huivilankaa ja ottaa tää puikoille. :)

  Ja tukanvärikin sopii! :)

  VastaaPoista
 5. Suosittelen kyllä huivin neulomista kaikille! Oli tosi kivaa neulottavaa, ohje oli selkeä ja tarpeeksi vaihteleva muttei siltikään vaikea ainakaan minusta.

  VastaaPoista
 6. AIvan ihanan huivin sait aikaiseksi! Tuo lanka sopii tohon tosi hyvin. Oikein kaunis :) Ja sukat on kans nätit, oikeen syksyisen väriset.

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi ja ehdottoman pirtsakka väri :D

  VastaaPoista
 8. Ihana huivi ja sievät sukkaset :) Kiitos myös paljon paketista, se on saapunut perille :)

  VastaaPoista
 9. Hieno huivi tuli ja hieno on uusi ulkonäkökin, tosin luulin tulleeni väärään blogiin kun kirjoittaja on niin muuttunut :)
  Yritin jo eilen kommentoida, mutta blogspot tuntuu nyt takkuavan siellä täällä. Jokohan nyt onnistuisi

  syysterkuin SNY

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kauniista sanoista :)

  Hillanen: hyvä juttu että posti tuli perille!

  SNY: Kiitos vielä tästä langasta - oli niin mukavaa neulottavaa, että varmasti tulen hankkimaan tätä vielä joskus uudestaan :)

  VastaaPoista
 11. Todella hieno huivi. ihanan värinen!
  Ja kyllä! huomasin heti uuden tukkasi :)
  Hieno on sekin :D

  VastaaPoista
 12. Tuon sävyinen pinkki on yks mun mieliväreistäni! Kiva, että tykkäsit ohjeesta!

  VastaaPoista