Sivut

tiistai 21. syyskuuta 2010

Ja arvonnan voittaja on.....

Kiitos kaikille 1v synttärionnitteluista ja kauniista sanoista. Olipas mukava saada noin paljon kommentteja teiltä lukijoilta! Blogin vauvavaihe on nyt taakse jäänyttä elämää ja taaperrus alkakoon :). Kyselin 1v-synttäriarvonnan yhteydessä kommentteja lempilangoistanne. Tässä koontina kaikki langat, jotka saivat enemmän kuin yhden äänen:

1. Novita nalle (8)
2. Drops Alpaca (6)
3. Novita Seitsemän veljestä (5)
4. Drops Fabel (2)
    Austermann Step (2)
    Wetterhoff Sivilla (2)
    Novita Puro (2)
    Novita Tennessee (2)
   


Ainakin tuota Dropsin Alpacaa täytyy ehdottomasti kokeilla, kuten muitakin Dropsin lankoja - ne on minulla vielä ihan täysin uusia tuttavauuksia kaikki. Hieman yllätyin kyselyn lopputuloksessa siitä, että Novitan langat olivat noin hyvin edustettuina. Tarkoittaakohan tämä sitä, että hita-laatusuhde on Novitan langoissa kohillaan?Ja kukas olikaan arvonnan voittaja? Aamupäivällä tein arpaliput valmiiksi, ja takoituksena oli että jompi kumpi lapsista olisi toiminut onnettarena. Koko päivän oli kuitenkin taas sellaista tohinaa Touhulassa, etten muistanut koko arvontaa. Nyt nuo onnetarkandidaatit ovat jo höyhensaarilla, joten äsken sitten vetäisin arpalipun ihan itse pussista. Arvonnan voittaja on Hillanen - PALJON ONNEA!!

Toivon että tämä blogi näkee vielä monet synttärit lisää - käsitöiden tekeminen on nykyään paljon kivempaa kun valmiita tekeleitä voi täällä esitellä :). 

5 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle blogillesi!

  Mä teen blogiini nuo mysteerihuivinapit niin, että muokkaan blogitekstiin lataamani kuvan html-koodia. Korvaan toisen kuvanosoitteista tuolla KALin kuvan osoitteella ja muokkaan sen eteen pikselikoot oikeiksi. Eli etsit kuvan koodista ei ensimmäinen vaan toisen kohdan, jossa on kuvan url. Sen edessä on scr= -tagi. Sen edessä on kohta jossa lukee kuvan koko pikseleinä. Siihen pitää korjata napin kuvan koko, joka on width 180px ja height: 150px. Vähän hankala selittää, mutta ei hirmu vaikea tehdä, kunhan on tarkkana, ettei hukkaa jotain tärkeitä välimerkkejä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Judiuni. Ihan hyvä tieto vastaisuuden varalle :).

  VastaaPoista
 3. Hintalaatusuhde Novitassa kohdillaan, ovat niin halpoja ettei niiltä kannata paljoa odottaa ^^

  VastaaPoista
 4. Jee! Miulla on ollut tuuria, vau. :) Odotan innolla pakettia :) Lähetin jo siulle sähköpostia. :)

  VastaaPoista
 5. Novitan suosiota selittää varmasti myös helppo saatavuus. Niitä löytyy päivittäistavaramyymälöistä, muita ei niin usein.

  VastaaPoista