Sivut

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ysipuoloset

Kun kerta perheen naisväki sai uudet sukat, niin pitihän sitä miehellekin <3. Sain syksyllä Sny-kierroksella Simpuralta Fabelia kauniissa värisävyissä, ja heti oli mielessä että näistä tulisi hyvät miesten sukat. Kärjestä aloitin, jotta sain käytettyä langan mahdollisimman tarkkaan. Miehelläni on hoikat jalat, ja tähän asti olen aina onnistunut tekemään hänen sukistaan pikkuisen liian väjät. Nyt sovittelin sukkaa ahkerasti neulomisen aikana ja kerrankin tuli sukat jotka isuvat kuin valettu.



Mieheni antoi sukille arvosanaksi 9½. Ei voi kuulemma kymppiä antaa, kun muuten ylypistysin liikaa...



Malli:Kärjestä ylöspäin omalla peruskaavalla
Koko: 42-43
Lanka: Dropsin Fabel
Kulutus: enpä ole muistanut punnita, mutta melkein 100g
Puikot: 2,25
 
Tällä hetkellä puikoilla on mm. ohutta pitsiä viime kesänä ostetusta Zauberballista. Onpas mukavaa vaihtelua kutoa vaihteeksi tosi ohutta (100g~800m, puikot taitavat olla 3,25) pitsiä.
 
 

10 kommenttia:

  1. No olipas siinä fabelissa nätit värit, hyvä kun löysit käyttöä tuolle langalle. Ja taas on niin kaunis pitsihuivi tuloillaan. Minulla on puikoilla kevään snylangoista tuo sinun tekemä pipo purosta ja se onkin helppo malli. Tulee hieno...

    VastaaPoista
  2. Komeet sukat ja todella kaunis huivin alku! =)

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit sukat! Ja kyllä sen erottaa, kun on hyvin istuvat sukat jalassa! Se tuntuu ihan erilaiselta, kuin sellaiset löperöt ja liian isot! Ja tuo pitsi on kauniin näköistä myös! Noin ohutta lankaa en olekaan koskaan kokeillut...

    VastaaPoista
  4. Ovatpa hyvännäköiset nuo sukat. Kuin saajalleen tehdyt :-)

    Kaunis on tuo huivikin ja niin ihanan värinen.

    VastaaPoista
  5. Kivan näköiset sukat ja kaunis huivi tulossa!

    VastaaPoista
  6. Kivat sukat, ja huivin alku näyttää tosi kauniilta!

    VastaaPoista
  7. Miulle tuli sukkien värityksestä mieleen järvi ja juhannuskoivut :D

    VastaaPoista
  8. Katsotaan, osaisinko selittää tuon HHV-linkityksen. Nimim. Toinen blondi.

    Eli siellä Bloggerin kommenttilootassahan on "Valitse henkilöllisyys" kirjoitetun kommentin alapuolella. Normaalistihhanesim. mulla on valittuna ensimmäinen kohta ja siinä lukee Mammutti. Nyt valitaankin se toiseksi alin "nimi /url osoite" kohta ja siihen laitetaan osoitteen kohdalle linkki siihen postaukseen, josta halutaan linkittää. Eli ihan normaali linkitys maalaamalla postauksen osoite. Mulla meni toistapäivää tajuta, miten toimii, kun Seijasisko tätä ehdotti ja ensin tajusin sen Vuodatuksen blogeissa ja vasta pitkän ihmettelyn jälkeen tajusin kokeilla Bloggerissa. Kysy, jos ei selvinnyt tällä epäselvällä selostuksella.
    Laitan (tai ainakin yritän) linkittää tämän suoraan siihen HHV-postaukseen.
    Ihanaa pitsiä puikoillasi!

    VastaaPoista
  9. Sinulle on tunnustus blogissani!

    VastaaPoista
  10. Jopas on tulossa kaunis pitsihuivi.

    VastaaPoista