Sivut

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sininen yllätys

Kahden edellisen kohdalla olen osannut aavistaa SNY-paketin tulon, mutta nyt kyllä Ystäväni pääsi ihan yllättämään :). Pari viikkoa sitten hän kyllä arvuutteli tulevan paketin väriteemaa, mutta jotenkin unohdin kokonaan jännätä että milloin marraskuun paketti mahtaa tulla. Ja katsokaapas millaisia sinisiä ihanuuksia sainkaan :).


Paketista löytyi Drobsin Fabelia, joka on minulle uusi tuttavuus, mutta monen olen kuullut tätä lankaa kehuvan. Delight on puolestaan tutumpaa lankaa, ja sitä minulla onkin varastossa parissa muussa sävyssä. Tämä sininen on oikein kutsuvan näköistä, ja huomaankin jo suunnittelevani jotain raitaista neuletta näistä ja ennestään kaapista löytyvistäni langoista.

Lankojen lisäksi paketista löytyi taas teetä, tällä kertaa valkoisena, maustettuna versiona. Ja sitten ihanaa suklaata (valkoinen suklaa on muuten ihan ykkössuosikkini... ;) ). Vanhempi tyttäristäni omi heti heppatarrat itselleen - muisti vielä myöhemmin tarroja ihastellessaan mainita, kuinka ihana Neuleystävä äidillä onkaan :).

Sitten paketista löytyi vielä tuollaisia isoja hakaneulan tapaisia - onkohan nämä jotain sellaisia joihin voi laittaa silmukoita jemmaan..?

Taas olen aivan ihastuksissani miten ihanan paketin SNYni onkaan osannut koota, kiitos kovasti Sinulle!


Sitten täytyy vielä esitellä mitä muuta ihanaa posti toikaan tullessaan. Innostuin käyttämään Jujukerhossa saamiani bonuksia, ja ostin sitten käsityökirjoja oikein kaksin kappalein. "Neulekirja - Uusia malleja perinteisin menetelmin" esittelee kaikenlaisia perusjuttuja aina silmukan luomistavoista erilaisiin tekniikoihin. Lisäksi kirjasta löytyy monta erilaista mallineuletta. 

Toinen tilaamani kirja "Pitsihuivit neuloen - Kauneimmat virolaiset pitsimallit" esittelee toinen toistaan ihanampia pitsihuiveja ja -malleja. Lisäksi kirjasta löytyy pieni historiapätkä Haapsalun pitsineuleista. Voi kun olisi aikaa, tästä olisi kiva neuloa useampikin malli! Ehkä sitten viimeistään eläkkeellä... ;)

Onhan minulla jotain pientä valmistunutta esiteltäväksikin. Eräs kaverini sai vastikään vauvan ja minä tartuin taas puikkoihin. Tänä vuonna olenki tehnyt paljon näitä pikkusukkia, lähipiirissä on ollut oikein vauvavuosi. Kaikille en ole edes sukkia ehtinyt neulomaankaan, mutta nyt loppuvuodesta varsinkin näitä on syntynyt.

 
Malli:Omasta päästä. Palmikkoa jatkoin kantapäälle ja teräosan yläpuolelle
Koko: vastasyntyneelle
Lanka: Sisu
Kulutus: 25g
Puikot: 2,25

7 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että paketti oli mieluinen :) Olet oikeassa niistä "hakaneuloista", ne ovat silmukanlepuuttajia, eli odottamaan jäävät silmukat voit laittaa niihin ja jatkaa työtä.

  Ihania kirjoja olet hankkinut myös. Itse lainailin nuo samat kirjat paikallisesta kirjastosta ja ihastuin niihin heti. Varmaan tulee jossain vaiheessa hankittua omaan hyllyyn.

  terkkuja täältä lumisateesta
  SNY

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut! :)

  Ja nuo kirjat.. Molempia oon ihastellut kirjakaupassa ja juju-kerhon lehdessä, ja harkinnut ostamista... Varsinkin tuo huivi-kirja on pakko saada jossain vaiheessa! :)

  Sievät pienet sukat olet myös taas tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Ihana, tyylikäs, sininen paketti! Todella hyvällä maulla koottu muistaminen, sanoo yksi sinisen ystävä

  VastaaPoista
 4. Silmukanlepuuttajat, niinpä tietysti :). Onpas niillä kiva nimi. Täytynee pistää pian puikoille jotain, jossa voi lepuuttaa silmukoita niin pääsevät nämäkin pian hommiin :)

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla täällä. Minulla myös juuri samoja dropseja lankahyllyssä odottamassa kokeilua. Kivä kulla, että niitä on kehuttu.
  Minen vain vielä ole hurahtanut näihin sny juttuihin...

  VastaaPoista
 6. Hieno paketti, Delightin sininen sävy on upea!

  VastaaPoista
 7. Todella hienon paketin olet saanut!

  VastaaPoista