Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Mukavia eläkepäiviä!

Koulumme kuraattori (joka siis on myös anoppini) jäi lukuvuoden päätteeksi viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Halusimme työyhteisönä kiittää häntä yhteisistä työvuosista persoonallisella lahjalla, jonka tekoon pääsisi osallistumaan mahdollisimman moni. Eräältä opelta tuli mainio idea neuloa jotain hänelle yhdessä. Aikamme tuumittuamme päädyimme neulomaan hartiahuivin - paloja olisi helppo kunkin neuloa tahollaan ja paloista voisi koota juuri niin suuren huivi kuin ehdittäisiin neuloa.


Ihailtavan mukavasti opekollegat tarttuivat toimeen. Eräskin työkaveri tunnusti neulovansa ensimmäistä kertaa 30 vuoteen!


Minä taisin ehtiä loppujen lopuksi neulomaan vain yhden palasen huiviin. Yhdistämisen ja reunuksen virkkaamisen tein kylläkin.


Mielestäni huivista tuli kaunis. Noin vertauskuvallisesti lahja kuvastaa mielestäni hienosti sitä, millaista työskentelymme koulussa on: jokainen tekee kokonaisuudesta oman osansa omalla, perinteisellä tai ehkäpä persoonallisella tavallaan. Jokainen palanen on tärkeä, jotta kokonaisuus olisi eheä. 


Lanka: TeeTee Helmi
Puikot: 4
Kulutus: noin 350 g


Kiitos yhteisistä vuosista ja mukavia eläkepäiviä!
9 kommenttia:

 1. Todella kiva, sekä idea että toteutus!

  VastaaPoista
 2. Hauska lahjaidea ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja merkityksellinen lahja! Myö tehtiin opiskelukaverien kanssa muutama vuosi sitten luokkatoverimme syntyvälle vauvalle peitto samalla tekniikalla, se oli tosin aika lailla kirjavampi :D

  VastaaPoista
 4. Todella kauns huivi - ja aivan ihana idea!

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen lahjahuivi! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa huikea lahja. (: Tosi kaunis ajatus.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanasta muistamisesta! Nyt vasta älysin katsoa tänne "konttiisi" Maikki - eläkepäivät kun ovat lähteneet niin liukkaasti liikkeelle! Tämä huivi tulee lämmittämään aina sekä mieltä että hartioita. Terveisin anoppisi

  VastaaPoista