Sivut

maanantai 8. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräisetSilmukan Saalistus -blogissa oli mainio haaste, jossa tavoitteena on saada valmiiksi keskeneräisiä töitä kevään aikana.

Pikatutkailu keskeneräisten neuleiden jemmaani paljasti, että minulla näyttää olevan keskeneräisenä sukat tai tossut kaikille perheenjäsenillemme. Päätin siis ottaa haasteen vastaan pyrkimällä saamaan viidet sukat/tossut valmiiksi tässä kevään aikana.Nämä aloitin reilu viikko sitten Educa-messumatkalla. Näistä olisi tulossa tennaritossut Helmiinalle ja Mirjamille.


Mieheni puolestaan on odottanut omien tennaritossujensa valmistumista jo syksystä saakka. Pohjia ja koristeluja puuttuu...


Näistä on tulossa merinovillaiset sukat Pikku-Villelle. Ei olisi enää paljosta kiinni...


Tämän alpakkasukan neulomisen aloitin tuossa pakkasten kynnyksellä. Ajatuksena oli neuloa lämpöiset sukat vaikkapa ratsastussaappaisiin. No, pakkaset tuli ja meni, mutta nämä ovat yhä kesken.


Pyöriikö teidän muiden kässäkoreissa keskeneräisiä projekteja? Liittykääpä mukaan haasteeseen, tähän ei tainnut olla mitään aikarajoitetta, osallistua voi milloin vain tämän kevään aikana :-) .

9 kommenttia:

 1. Minäkin tätä harkitsin, mutta sitten totesin, ettei minulla ole keskeneräisiä neuleita ja virkkuitakin vain yksi, joten päätin jättää väliin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tätä harkitsin, mutta sitten totesin, ettei minulla ole keskeneräisiä neuleita ja virkkuitakin vain yksi, joten päätin jättää väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on Matleena ihan ihanteellinen tilanne! :)

   Poista
 3. Kiva, että lähdit mukaan haasteeseen! :) Mukavia sukkia ja tennareita tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Siinäpä haastetta kerrakseen!

  VastaaPoista
 5. Minäkin vastasi haasteeseen. Josko siitä saisi sitä puhtia ja ryhtiä oikeesti saada valmiiksi vuoden, kaksi ja kolmekin korissa lojuneet työt. On kyllä yksi vieläkin vanhempi työ mutta se saa nyt vielä jäädä.
  Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin jäi näiden ilmoittamieni lisäksi vielä yksi keskeneräinen työ. Tsemppiä sinullekin! :)

   Poista