Sivut

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Maanista ja depressiivistä meininkiä

Kaksisuuntaista mielialahäiriötä pukkaa näin niinkun käsityörintamalla. Käsitöitä teen (tai ainakin haluaisin tehdä) suorastaan maanisesti ja valmistakin tulee. Täällä blogirintamalla sen sijaan on menossa jokin ihmeellinen depressiivinen vaihe. Innostus dokumentoida tekemiään juttuja on hukassa. Jotenkin on tullut sellainen olo ettei tätä blogia edes kukaan lue. Blogi täytti viime viikolla vuosiakin, kokonaista viisi, ja alunperin suunnitelmissani oli pistää pystyyn synttäribileet vähintäänkin arvonnan merkeissä. Mutta sitten se depressio iski, eikä huvittanutkaan. 

Nytpä kuitenkin koitan päästä tästä blogidepressiosta eroon ja laittaa muutaman valmistuneen jutun näytille.

 Perinteitä kunnioittaen olen ilmoittautunut tämänkin syksyn Sukkasatoon. Mukana olen jo viidettä kertaa.Ensimmäisenä sukkansa sai meidän nuorimmainen. Kesän aikana entiset villasukat olivat jääneet pieniksi. Nämä neuloin kaksinkertaisella langalla (Dropsin Fabel ja Baby Merino) ja puikoilla 3½. Ovat muuten ekat neulomani junasukat.


Pikku-Ukko sai myös ensimmäiset peukulliset lapasensa (nyyh, mulla ei ole enää pikkuvauvaa kun tumppusissakin pitää olla jo peukut ja pelit :) ) Lankana näissäkin ihanan pehmeää Dropsin Baby Merinoa ja puikkokoko taisi olla 2,75.


Helmiina-neitokainen sai käyttöönsä vanhan kännykäni opittuaan lukemaan. Kännykkä kaipasi kuulemma kipeästi säilytyspussia. Muutaman päivän neiti sitkeästi muistutteli asiasta ja aprikoi aionko tehdä pussin virkkaamalla vaiko ompelemalla. Niinpä yksi kaunis päivä tartuin koukkuun ja virkkasin pussukan tytölle. Nopea työ ja näin saatiin pieni ekaluokkalainen onnelliseksi. Tarkoitus olisi ollut virkata kaulanauhasta vähän leveämpi, mutta lanka loppui kesken. Meneehän tuo vähän ohuempanakin.


13 kommenttia:

 1. Onnea viisivuotiaalle blogille! :-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä me luetaan =)
  Välillä tulee itselläkin jaksoja ettei vaan huvita kirjoitella. Eihän tämä saa pakkopullaa ollakaan :) Kirjoitellaan silloin kun siltä tuntuu. Viitisen vuotta taitaa minunkin blogillani olla jo vuosia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä luen! Ja luen jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä luetaan! :) ja onnea viidestä vuodesta!

  VastaaPoista
 5. Miulla on just toisinpäin, halua blogata olis mut mitään ei valmistu, jostain syystä on kädet täynnä muita töitä ;) Rauhassa vaan, kyllä lukijat täällä odottelee, ja ennen pitkää se bloggausintokin sieltä varmasti palailee. Pidät sitten vaikka jouluarvonnan!

  VastaaPoista
 6. Miullakin hurahti yli 3 viikkoa edellisestä bloggauksesta... värjäyskin oli tauolla sen aikaa... nyt sitten on värisieniä niin löytyy bloggaamistakin. Se käy väsyminen välillä ja sitte ei huvita. Mutta onneva 5 bloggausvuodesta, perästä tullaan :)

  VastaaPoista
 7. Onnea viisivuotiaalle!
  Minä ainakin luen aina päivityksesi.
  T, Nonna

  VastaaPoista
 8. Kyllä näin mukavaa viisivuotiasta blogia luetaan! Paula

  VastaaPoista
 9. No minäkin luen kun vain blogeja lukemaan ehdin! Onnea viisivuotiaalle! Samoja tuntemuksia on kyllä ollut itselläkin, mutta mun juttuhan tämä on niin päivitän kun ehdin eli harvoin ja ne lukee ketä ehtii :)

  Kauhea kun aika rientää. Juurihan teidän vauva syntyi! Mutta ihanat sukkaset häi sai :) Multa menee nykyään sukkasadot ja muut ihan ohi, kun ei aika riitä neulemaailman seuraamiseen enää ollenkaan. Harmittaa kyllä mutta elämme ruuhkavuosia, ehtiihän sitä vielä :)

  VastaaPoista
 10. Aina luetaan, kun keretään, vaikka kommentoimaan ei sattuisikaan! :)

  VastaaPoista
 11. Hei vaan, täälläkin luetaan vaikka kommentointi on jäänyt. :) Onnea 5 vuotiaalle!

  VastaaPoista
 12. Onnea blogisynttäreistä! Kommentointi tahtoo jäädä vähälle, kun ei blogejakaan ehdi entiseen malliin lukemaan. Ja oma blogi on ihan heitteille jätetty, niin vähän aikaa on neuloa, ja vaikka välillä jotain valmistuukin, en saa niitä dokumentoitua.... :-P

  VastaaPoista