Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Sipuli ja kaloja valokeilassa

Tuntuu, ettei näin kesällä millään ehdi päivittää blogia. Mutta niin taitaa kaikki lukijatkin olla kesälomilla. Laitellaanpas nyt sitten ihan vaan pikana kuvina muutamia tässä kesän aikana ompelemiani juttuja.

Toukokuussa valmistui itselleni ihana Onion. Erityisen tyytyväinen olen pääntien kanttauksiin, jotka onnistuivat just eikä melkein! Kangas Pehemiältä.Pipsaliinassa oli juhannuksen aikaan hyviä kesätarjouksia, ja pakkohan sieltä oli tilata muutamia ihanuuksia. Inkkarijersey pääsi Pikku-Villen teeppariksi ja lippapipoksi.Ja kun ompeluinnostukseni sattui olemaan kohdillaan, sai lasten 2-vuotias serkkupoika samistelusetin. T-paidan kaavana Spot Fish (OB 3/2014), lippapipo Noshin lippapipon kaava.

Ja arvatkaas! Koko kevään ja kesän uinumassa ollut N E U L O O S I  näyttäisi vihdoin nostamavan päätään. Neulovan Nartun pari viikkoa sitten esittelemä Viajante sai aikaan sellaisen läikähdyksen neulesielussani, että puikoit oli kaivettava naftaliinista. Katsokaapa, täällä siis neulotaankin taas!


1 kommentti:

  1. Sama vika, ei ehdi blogata, mutta onneksi ehtii ommella ja neuloa! Hieno mekko, ja pääntien kanttaus todella on just eikä melkeen! Ja tuo pojan inkkari-setti on mainio!

    VastaaPoista