Sivut

perjantai 30. toukokuuta 2014

Pieniä sukkia

Piti ihan selata blogia taaksepäin ja etsiä, milloin viimeksi olen postannut neulomuksista. Maaliskuussa! Normaalistihan kevään tulo ei millään tavalla vähennä neulomisintoani, mieluummin melkein päinvastoin. Nyt puikot ovat kyllä heiluneet aika paljonkin aiempaa verkkaisemmin.Saappa nähdä, onko tämä nyt vaan ihan tämmönen tilapäinen hairahdus vai kenties pysyvämpi ilmiö. Kieltämättä juuri nyt olen erityisen innostunut ompeluhommista ja ajan rajallisuuden vuoksi neulomiset sitten kärsii.

Tässä olisi nyt kuitenkin pläjäys pieniä sukkalahjoja, joita olen neulonut ja antanut lähipiiriin syntyneille vauvoille tässä kevään mittaan.

Lettisukat on omalla ohjeellani tehty.


Nämä puolestaan on Baby Bootsit, joita olen tehnyt parit aiemminkin  Tennarisukkia on syntynyt kolmet. Nämä on ihan perussukat, joihin neuloin jälkeenpäin tuollaiset lerpakkeet joihin pujottelin nauhat. Turkoosit jäivät käyttöön omalle minimiehelle < 3 .

6 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia ja niitä aina tarvitaan. Nytkin pitää olla villasukat jalassa tässä uomen sulokesässä.

  VastaaPoista
 2. Ihania minisukkia! Vastaavanlainen projekti menossa täälläkin, tuommoiset tennarisukat on varmaan ihan pakko tehdä myös...

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat varsinkin nuo lettisukat! Pitääkin heti kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Pienet sukat aivan valloittavia. Varsinkin nuo tennarit aivan tosi upeita. Olinki jo unohtanut tuon sun sukkaohojeen... Pitäs tallentaa johonki, ettei jää tekemättä kokonaan.

  VastaaPoista
 5. Miten söpöjä sukkia ja tossuja!

  VastaaPoista