Sivut

maanantai 3. syyskuuta 2012

Tossuja norsulle

Heh heh, nämähän näyttävät ihan norsun tossuille ennen kuin ne venyttää jalkaan.


Tällaisilla tossuilla lähti siis Sukkasatoiluni käyntiin. Etsiskelin helppoa ohjetta paksulla langalla, jolla olisi hyvä testailla sormien toipumisen tilaa (ks. edellinen postaus). Enää ei muuten tarvitse pitää tuppeloita sormissa, uusi ohut nahka kasvaa jo rullautuneen tilalle! Tuntoaisti ei ole aivan vielä palannut kokonaa, mutta eiköhän se siitä.


Malli ei tunnu jalassa yhtä kivalle miltä näyttää  - sellainen fiilis on kuin tossu tippuisi het kohta jalasta pois. Kantapää ei istu hyvin.


Malli: Garnstudion Splash-tossut
Lanka: DROPS Big Fabel
Puikot:3,5
Kulutus: 99 gHuonosta istuvuudesta  huolimatta innostuin tekemään vielä toiset tossut heti perään. Ensimmäisiä neuloessa ihmettelin, eikö nämäkin voisi tehdä saumattomasti pyörönä. Sitähän piti sitten kokeilla.


Ainakin pohjista tuli kivemman näköiset saumattomasti tehtynä. Tai sitten mä en vaan osaa ommalla saumoja siistisi.

 
Malli: Garnstudion Splash-tossut
Lanka: Novitan 7 veljestä sekä Polkua kaksinkertaisena - 7 veljen väri vaihtui kahden kerroksen välein, Polku kulki matkassa koko ajan.
Puikot: 4
Kulutus: 104 g

Olen innostunut kokeilemaan Sukkasatoilua myös Ravelryssä. Tähän asti en ole ottanut osaa keskusteluryhmiin enkä juurikaan lisännyt sinne projekteja. Nyt ajattelin sairasloman mukanaan tuoman lisäajan innoittamana kokeilla sitäkin puolta. Nämä tossutkin löytyvät nyt myös Ravelrystä (täällä ja täällä), ja minut löytää sieltä nimellä Ainomieli :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä jos sormet alkaa olla neulontakunnossa, toivottavasti polvi ei ole ihan kamalan kipeä... Mukavaa satoilua!

    VastaaPoista
  2. Mukavalta tossut kyllä näyttävät, mutta huono, jos eivät pysy kunnolla jalassa.

    VastaaPoista