Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Haveri


Niinhän sitä sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Pitänee paikkansa ainakin tässä tapauksessa.

Tämä kuva kertoo ainakin sen, että Maikilla on polvi kipeä ja pari sormea. Ja että siinä se yrittää siitä huolimatta jotain käsityötä nyhertää.

Tipuin viikonloppuna pukittelevan hepan selästä. Jalka jäi jumiin jalustimeen ja polvi vääntyi. ortopedin tutkimuksen perusteella epäillään polvessa olevan pahimmassa tapauksessa useampi paikka remontin tarpeessa, mutta lähiaikoina selviää magneettikuvassa tarkemmin, mitä meni rikki.

Myös parista sormesta lähti nahkat, kun yritin sitkeästi roikkua kiinni ohjaksissa. Nyt olen kovasti yrittänyt neuloa, mutta ainakaan pitsin neulominen ohuella silkkilangalla ei paketissa olevilla ja hiukan kipeilläkin sormilla onnistu. Tänään sitten oivalsin, että virkatessahan tuota vasuria ei niin kovin tarvita, joten kaivoin puikkojen tilalle koukun ja aloin mallaamaan. Virkkaus onnistuukin paljon paremmin, joten viihdytän jatkossa sairauslomapäiviäni virkkaamalla.


Ilmoittauduin myös tämän vuotiseen Sukkasatoon. Olen mukana muistaakseni kolmatta kertaa. Tarkoituksena ei ole tehdä uutta ennätystä sukkien tekomäärässä, mutta jos muutaman parin saisi valmiiksi (kunhan siis saan ensin sormeni paranneltua). Muutama mielenkintoinen malli odottaa toteuttajaa ja ajattelinkin ottaa tänä vuonna Sukkasadossa teemaksi tutustua perinteisestä vähän poikkeavampiin sukkamalleihin.

14 kommenttia:

 1. Voihan pukitteleva polle, minkä teki! Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Voi, voi, paranemisia sinulle. Onneksi kuitenkin tuo virkkaaminen sujuu, että on ainakin ajankulua:DD

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Toivottavasti sormet paranevat pian ja polvikin on pelättyä paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia ja entistä ehompia jäseniä tilalle. Virkkaaminen sujuu varmasti mukavasti ja tulosta syntyy kun sohvalta ei pakoon pääse. Häntä pystyyn vain!

  VastaaPoista
 5. Paranemisia. Toivottavasti ei polvi ole pahemmin rikki. Noiden heppojen kanssa silloin tällöin sattuu. Minä olen pahemmilta kolhuilta säästynyt (koputtaa maalaamatonta puuta), vaikka olenkin muutaman kerran pudonnut.

  VastaaPoista
 6. Auts :( Paranemisia ja tsemppiä. Toivottavasti saat polvesi kuntoon ja entistä ehommaksi.

  VastaaPoista
 7. Hui mikä sattuma! Mutta onni onnettomuudessa, että kädessä on vain noin pieni paketti ja sekin vasemmassa. :) Toipumisia!

  VastaaPoista
 8. Oi voi, paranemisia täältäkin kovasti!

  VastaaPoista
 9. Voi ei, paranemisia! Onneksi virkkaaminen onnistuu, niin ei tule sairaslomalla aika niin pitkäksi :)

  VastaaPoista
 10. Pikaista paranemista! Onneksi netti on pullollaan myös virkattujen sukkien ja tossujen ohjeita :D

  VastaaPoista
 11. Auts! Paranemista sinulle ja toivotaan ettei polvi ihan hirveitä korjauksia vaatisi.

  VastaaPoista
 12. Auts. Ei kyllä näytä ollenkaan kivalle . Pikaista paranemista

  VastaaPoista
 13. Ai! Pikaista paranemista ja toivottavasti polvesi tulee kuntoon pienellä vaivalla ja pääset pian takaisin hepan selkään.

  VastaaPoista