Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesäyössä vaeltaa...

...lupauksein mun rinnallain.

Tuo biisi soi mielessäni eilen illalla kun viimeistelin Kesäyön Hullutuksen viimeisiä töitäni. Nyt on siis kaikki 23 kesäkuussa aloittamaani työtä saatu päätökseen! Ja hei, miehän olin ajoissa, kun aikaakin jäi vielä reilu vuorokausi :).

Tässä  KYH 4/23, barbien mekko. Syy miksi tämän neulominen jäi viime tippaan, taitaa olla epämääräisessä akryylilangassa, jota oli tosi tuskaista neuloa. Helmiina ihastui kuitenkin valmiiseen mekkoon ikihyviksi, joten sepä lienee pääasia.


Barbielle neuloin myös ikioman Lumi-huivin. Tämä tuli kylläkin valmiiksi jo kesäkuun puolella, mutta on vain jäänyt esittelemättä.


Viimeisimpänä valmistui myös viimeisenä aloitettu vauvojen sukkapari. Lankapirtti -blogin Matleena kertoi taannoin TAYSin Onnensukka -keräyksestä. Onnensukkia neulotaan TAYS:in vastasyntyneille. Ehtona Onnensukille on ainoastaan, että ne on neulottu punaisesta langasta. Minulla kun sattui sopivasti olemaan punaista sukkalankaa, päätin kantaa pienen korteni kekoon. Osallistu sinäkin!3 kommenttia:

 1. Ihania pikkutöitä:)
  Akryylilangat on joskus todella tuskaisi neulottavia.

  VastaaPoista
 2. Teillä asustaa kyllä nyt supertyylikäs barbie :)

  VastaaPoista
 3. Jo on barbi hienona :D Onnea kyhin selätyksestä!

  VastaaPoista