Sivut

tiistai 1. helmikuuta 2011

Taikapallo ja Vinosukat

Maanantaina posti toi näin kauniin paketin.


Arvasin heti paketin pitävän sisällään Taikapallon. Tytöt olivat vähintään yhtä innoissaan kuin minäkin, Pipunen arveli heti että onkohan se Salainen Neuleystävä lähettänyt äidille taas paketin :). No tällä kertaa lähettäjä ei ollutkaan salainen, vaan parini tuossa Taikapallovaihdossa oli Katjuksa naapuripitäjästä. Ja tällainen salamyhkäinen lankakeränen paketista paljastui:


Katjuksa oli muistanut tyttöjäni ihanilla Hello Kitty -pinniellä, jotka pääsivät heti koristamaan tyttöjen hiuksia. Lanka on kauniin väristä liukuvärjättyä, joka ei tuossa kuvassa pääse oikeuksiinsa. Mahtaisikohan tämä olla Dropsin Delightia? Tänään aloin sitten neulomaan tätä kerää auki. Ainakin jossain vaiheessa taidan päästä herkuttelemaan. Kivaa!

Oma Taikapallonikin lähti tänään maailmalle, mutta siitä sitten myöhemmin tarkemmin, kunhan pallo tavoittaa vastaanottajansa.

Sunnuntaina kaulurini valmistuttua mietin kuumeisesti, mitä sitä neuloisi. Lankahamsterikuuhan käynnistyi tänään, joten piti keksiä jotain pientä sunnuntai- ja maanantai-iltojen ratoksi. Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua Ufokassiin. Kassin sisällöstä purkuun menivät Kaikukukan alku (malli aivan ihana, mutta minusta tämä lanka ei vaan passannut), ja jokumikälietyynynpäällinen. Nämä pitkään kesken olleet sukat otin sen sijaan yön alle. Eilen vähän puolen yön jälkeen tulikin valmista, ja tässä sitten tulosta:



Malli: Skew by Lana Holden
Lanka: Novita Nalle
Puikot:
Kulutus: 96g, 250m
 
Malli on aivan mahtava, tai ainakin matemaatikon silmää miellyttää ;).  Harmi vaan tein omistani pikkuisen liian pitkät. Puoli tuumaa lyhyempi  terä, niin nämä olisivat muotoutuneet jalkoihini täydellisesti. Ja vähän ahtaatkinhan nämä on nilkasta, mutta mitäs omistan tällaiset koivuhalkopökkelönilkat. Prosessina näitä oli kiva neuloa, vaikkakin melkein joka rivi varsinkin nilkan seudulla piti luntata paperista.


15 kommenttia:

  1. Taikapallon vyöte löytynee myös sieltä kerän sisältä, delightia se ei ole, mutta sama koostumus luulen...
    Mukavaa kun pikkunaisetkin tykästyivät, täällä piti keksiä kuopukselle oma yllätyspallo, kun neiti olisi välttämättä halunnut juuri nuo pinnit tuosta pinnalta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat Skew-sukat! Mulla jäi aloittaminen sikseen, kun lueskelin ohjetta vähän =D Olisi pitänyt olla juuri silloin jotain helppoa neulottavaa, ja tämä ei edustanut sitä osastoa. Joku toinen kerta, ehkä..

    VastaaPoista
  3. Voi että noita sukkia, heti innostuin! Ehtisköhän nämäkin hamsterikuun aikana :D

    VastaaPoista
  4. Keväiset sukat! Skew on miulta vielä kokeilematta...

    VastaaPoista
  5. Voi noita Skew-sukkia, kun ne houkuttavat minuakin. Ne on niin jännän näköiset. ;) Jossakin blogissa niitä jo aiemminkin ihailin.

    VastaaPoista
  6. Tosi nätit! Sopii hyvin tuo lanka noihin. Nämä pitää ehdottomasti tehdä itsekin jahka kerkee..

    VastaaPoista
  7. Kiva taikapallo. Nuo sukat on kyllä huippuhienot.

    VastaaPoista
  8. Kiitos oikein kovasti taikapallosta, perille tuli tänään!! Ehdin postailemaan vasta jokusen päivän päästä siitä blogiini kunhan vapaat alkaisivat :)

    Ja tää ei nyt osaa laittaa allekirjoitusdta joten terveisiä Willasukalta ;D

    VastaaPoista
  9. Ihanat, nuita piti hetken katsella, että meneekö ne raidat ihan oikeasti vinoon... Lanka sopii malliin tosi hyvin, kauniit kevätsukat!

    VastaaPoista
  10. Enpä ole aikaisemmin nähnyt tästä nallelangasta mitään näin kivaa neulottavan. :) Tosi kiva malli ja lanka soppii tähän mahtavasti.

    VastaaPoista
  11. Kivan näköinen Taikapallo!! Ja ihanat Skew:t!

    VastaaPoista