Sivut

maanantai 8. marraskuuta 2010

Ufot ulos kaapista

Saimme juuri kotimme remontin päätökseen viimeisenkin huoneen osalta, ja vihdoin saan järkättyä kodinhoitohuoneeni kuosiin (kodinhoitohuone on toiminut tähän asti säilytyspaikkoina tavaroille, jotka saavat uuden kodin tuosta remontoidusta huoneesta). Katsokaapas mitä kaikkea olen piiloistani löytänyt, kun olen käynyt noita kodinhoitohuoneen kaappeja ja laaikoita läpi! •  tämän viivotinvirkkaustyön aloitin joskus viime kevättalvella, enkä edes muista mitä siitä piti tulla. Kai joku tyynynpäällinen tai verho tai jotain... Jälki on ihan hauskan näköistä, mutta viivottimen kanssa touhuaminen tylsää. Taidanpa purkaa.

 • Puuvillalangasta joskus tekaistut sukat, jotka ovat reunapitsiä vaille valmiit. Ovat mulle liian isot, joten siksi kai kesken jääneet. Purkuun menee nämäkin.


 • kesällä innoissaan aloitetut Skew -sukat, joista toinen on jo valmis, toinen on edennyt kantapäähän saakka. Nämä voisi kyllä saattaa seuraavaksi päätökseen!

 • Aluillaan oleva Echo Flower Shawl, josta täälläkin on mainintaa. Tässä ei vaan lanka millään kohdannut mallin kanssa, taidan purkaa tämänkin ja miettiä ihanaiselle huivimallille paremman langan.

 • Ja sitten vilä tämä lähemmäs kilon Sandnesin Duettia itseensä imaissut neule, josta pitäisi tulla 3/4-hihainen takki. Kuten kuvasta saattaa erottaa, kaikki kappaleet ovat valmiina ja yhteen harsittu sovitusta varten. Muistaakseni takki ei sovituksessa näyttänyt edes mitenkään pöllömmältä, pikkaisen pitäisi raglankavennusten ylimmäisiä kerroksia säätää. Ja sitten olen suunnitellut neulovani kaulukseen vielä nätin pitsikaarrokkeen. Millähän saisi itseään niskasta kiinni että saisin tämän valmiiksi?!
Että näin.

Niin, ja kyllä siellä kaapissa odottaa muutama valmiskin työ. Mutta lahjuksia kun ovat, niin niistä sitten lisää tuonnempana... :)

4 kommenttia:

 1. Jaa onko sulla vaan noin vähän ufoja...!!! Kyllähän noiden kanssa vielä pärjää!! noi skew-sukat näyttää muuton tosi hienoilta, nallen kukkaketoako on lanka? heh, mä en taida edes viitsiä ajatella miten paljon mulla on ufoja, muitakin on kun neuleita tai virkkauksia... huh huh

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskan näköiset nuo skew-sukat! Multa noita ufoja löytyy monta pussillista.. :D Osa on tungettu kaappien perukoille syystä, ja osa varmaan lähinnä kyllsätyttänyt tai unohtunut.. Joka tapauksessa vähän hirvittää ajatuskin niihin kuluneesta lankamäärästä ja ajasta.. :D Pitäis ehkä tehdä samanlainen inventaario.

  VastaaPoista
 3. Huh, onpa helpottavaa kuulla että tää ei oo vielä paha ;). Joo ja kaikki sentäs korkeintaan vuoden vanhoja...

  Skew-sukat on tosiaan ihan huippuhauskat, kivat tehdäkin! Joo ja Nallen jotain raitalankaa ovat, aika hyvin passasi Nallen paksuus tuohon ohjeeseen. Sukat jäivät aikanaan kesken, kun ekan sukan pääteltyäni tajusin, ettei lanka riitäkään toiseen. Kesällä sitten ostin toisenkin kerän tuota lankaa ja jollain automatkalla tein kantapään aloitukseen saakka.

  VastaaPoista
 4. On siinä muutama joo..;) Tuo virkkaus on kyllä hauskan näkönen. Skewt aon itekin joskus tehä.

  VastaaPoista