Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

Taikapallo purkautui

Halusin pitkittää edellisessä postauksessa esitellyn taikapallon purkamisen riemua, ja päätin pallon antaa purkautua samalla kun neulon. Ensin valmistui paksut lapaset itselleni.


Näihin kului Taikapallon lisäksi jämiä 7veljeksestä ja Nallesta, yhteensä 132g verran puikoilla 5. Viimeisistä langan rippeistä virkkasin vielä reunukset resoreihin ja ranteeseen koristenauhat. Ranteissa yrittää olla myös rusetit, mutta virkkuu vääntyy väen vängällä hauskasti kikkuralle.

Seuraavaksi Taikapallo keriytyi auki tällaista patakinnasta neuloessa tuoden siihen kivoja sinisen, turkoosin ja vihreän sävyjä (jotka valitettavasti eivät oikein näy kuvasta).


Tähän sain uppoamaan erilaatuisia lankanöttösiä yhteensä 147g puikoilla 5½. Mallit molemmille näille on taas ihan omasta päästä temmattu.

Taikapalloa jäi vieläkin jäljelle. En malttanut enää pitää hullua jännityksessä, vaan kerin lopun pallon auki. Tässäpä kuvaa, mitä kaikkea ihanaa pallosta lopulta paljastui:


* Koristeelliset avaimet (nämä passaisi hyvin vanhan ompelukoneeni viereen seinälle)
* Ihania Geisha-nameja
* Kännykkäkoru
* Tytöille Hello Kitty pinnejä ja laastareita
* Hyvän värinen ja makuinen huulirasva
* Kaunis, mitä ilmeisemmin Taikapalloparini itse tekemä rannekoru
* Lanka oli siis SandnesGarnin Palettia. Ihanat sävyt! Loppukerälle on sillekin jo suunnitelma, joka odottaa toteutustaan.

Kiitos siis vielä Taikapalloparini Katjuksa ihanasta yllätyspallosta! :)

4 kommenttia:

 1. Olipas pallon sisällä paljon ihania juttuja !!!!
  Tuollaiset yllätyspallot ovat ihania, itse en olekaan aikaisemmin tuollaista vaihtoa huomannut :(

  VastaaPoista
 2. Kännykorun voi laittaa myös muistitikkuun, avaimissa olleen nauhan voi uusiokäyttää ompelutöissä ja laastareita on kiva välillä liimailla itseensä piristykseksi vaikkei olisi pipejäkään (ainakin meidän tyttöjen mielestä). Kiva jos lanka ja yllätykset olivat mieleen, palloa oli kiva kasata Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi millaisia ihania ylläreitä tuosta taikapallosta löytyikään! Varmaan siellä on niin äiti kuin tyttäretkin riemuinneet! :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa mukaan Huivi Hullutteluun!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista