Sivut

lauantai 11. joulukuuta 2010

Mukavaa

Joulu hiipii kotiimme pikkuhiljaa, ja se on mukavaa.


Ulkonakin on kaunista, ja sekin on mukavaa.


Joulukorttikuvauksia lasten kanssa touhutessa ei kokoajan ollut ihan niin kauhean mukavaa, mutta välillä ihan hirmuisen mukavaa.


Mukavaa on myös kantaa kortensa kekoon tuttavani eduskuntavaalikampanjan tukiryhmässä. Olen virkkaillut joulukuuseen ripustettavia lumihiutaleita, jotka vien huomenna pitäjämme yhteismyyjäisiin. Tuotto menee vaalikampanjan hyväksi. Koen tämän asian tärkeänä, sillä minusta olisi mahtava juttu, jos tällainen pikkupitäjä saisi oman kansanedustajan eduskuntaan. Go Minna go! 

Nyt vaan toivon, että lumitähdet menisivät kaupaksi...Malli:Vasemmanpuoleisimman hiutaleen mallin löysin Ravelrystä, kaksi muuta tehty Dropsin Joulutähti -ohjeella
Lanka: Keskimmäisessä Novitan virkkauslanka, reunimmaisissa Tennessee.
Kulutus: n. 3g, 1g ja 5g. Yhteensä näihin 35 lumihiutaleeseen meni lankaa 85g.
Koukku: Paksummat virkattu koukulla 2,5, ohuemmat muistaakseni 1,5:lla
Muuta: Tärkkäsin hiutaleet tujulla sokeriliuoksella. 


Näitä on ollut kiva tehdä semmoisena pikatyönä. Olen virkannut näitä mm. odottaessani Prinsessaa jumpasta ja päiväkerhosta, mummon luona samalla kun on vaihdettu kuulumisia, automatkoilla, lapsia nukuttaessa ja vähän myös telkkaria katsoessa.


5 kommenttia:

 1. Kauniisti oot joulua laittanut! :) Ulkoapäinkin talo näyttää ihanalta!

  Ja nuo virkatut lumitähdet on tosi kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ai kuinka tunnelmallisen näköistä :D
  Olen sinulle kateellinen, kun osaat vielä kuvata kaiken noin kauniisti.

  joulun odotusta
  SNY

  VastaaPoista
 3. Paljon olet jaksanut virkata hiutaleita! Toivottavasti muutama jäi vielä kotiakin koristamaan.. :) Mietin tänään myyjäisissä erään toisen pöydän kohdalla hetken ajan, että ostaisinko virkattuja hiutaleita, kun en ole niitä aikeista huolimatta ehtinyt tehdä. Sitten kuitenkin totesin, että kun kerta osaan itsekin tehdä, teen sitten vaikka vasta ensi jouluksi. Vähän sama, kuin silloin kun ei tahdo ostaa toisen neulomia sukkia tai pipoa tai lapasia, kun osaanhan minä itsekin. Vähän typerää toisaalta, joskus voisi helpottaa elämäänsä ostamalla jotain kivaa ihan valmiinakin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Annika kauniista sanoistasi :).

  SNY, kiitos vaan :). Taitaa olla lähinnä uuden kameramme ansiota, että kuvat näyttävät kauniilta ja tunnelmallisilta ;D

  Maiju, näitä on ollut helppo virkata puoli huolimattomasti vähän joka käänteessä. Paras paikka näiden tekoon on kun lapset käyvät illalla nukkumaan: Iisa ei osaa mennä yksin nukkumaan vaan aikuisen on oltava siinä vieressä. Siinä minä sitten istun hämärässä ja neulon tai virkkaan, ja ihastelen nukkuvia tyttäriäni <3. Kaikki valmistuneet hiutaleet vein myyjäisiin, mutta olen kyllä virkannut jo muutaman niin että omaan kuuseenkin sitten saamme. Joo ja minulla ihan sama, tuntuu hassulta ostaa toisen neulomaa. Ja sitten käy niin kuin vaikka nyt, että kerta en ole saanut aikaiseksi tehdä itselleni myssyä, niin sitten kuljetaan pää paljaana ja palellutaan...

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia olet ottanut! Kamera on ilmeisesti erittäin hyvä :)
  (ottajakin saattaa olla taitava ;) )
  Sievoinen pino kauniita tähtiä. itsellä vielä lanka odottaa virkkaajaa. Tuukalle täytyy saada ensin tossut. toinen onkin jo valmis ja siitä tuli vähän hassun näköinen, mutta kun jalassa ihan ok, niin ei haittaa :)
  tytöistä on kyllä aivan ihanan ratkiriemukas kuva. Iloisia tonttutyttöjä!

  VastaaPoista