Sivut

torstai 25. marraskuuta 2010

Aluslapasia


Pakkasia on pitänyt niin, etteivät lasten sormet meinaa pysyä lämpimänä millään pelkissä rukkasissa. Niinpä äidin piti ryhdistäytyä ja tekaista tyttärilleen uusia aluslapasia. Ja kyllä, taas on luvassa raitaa liukuvärjätystä langasta, oon vaan nyt jotenkin niin rakastunut tuohon liukuvärjätyillä langoilla raidoittamiseen :).

Tässä postauksessa PITI olla sellaisia ihania kuvia, lapset touhuavat lapaset käsissään. Noh, ihan turha haaveillakaan että olisin saanut lapsia asettumaan aloilleen ja vieläniin, että lapaset olisi pysyneet käsissä... Saatte siis tyytyä tylsiin peruskuviin.


Malli: Peruskamaa, paitsi aloituksen purin ja päättelin sitten uudelleen Lankakomeron Päivin mainion ohjeen mukaisesti. Muuten olisi tullut liian tiukat. Päättelyt silmukoimalla. Silmukoita aluksi 36, sitten 44 ja kämmenosassa 40.
Koko: 1½ vuotiaan käteen passeli
Lanka: Drops Delight
Kulutus: 23g
Puikot: 2,25
 
 
Malli: Kärjestä aloitettu, muuten ihan peruslapanen
Koko: 3 vuotiaan pianistisormet peittävät. Ja ihan samankokoiset näistä tuli, vaikka kuva muuta kertookin ;)
Lanka: Drops Delight
Kulutus: 30g
Puikot: 2,25
 
Jei, ekat lapaseni Lapaskuuhun, ja kuutakin on vielä jäljellä monta päivää! Tavoite siis saavutettu lapaskuun osalta :).
 
 

3 kommenttia:

 1. Hienoja lapasia olet tehnyt. Raidoittuvat langat ovat minunkin mielestä kauniita. Tosin olen kyllä sellainen lankafriikki, että tykkään kaikenlaisista langoista :D

  Pakkasterkuin SNY

  VastaaPoista
 2. Nättejä lapasia! Pitäis tehä itelleki kinttaiden alle jotku alpaccaiset niin tarkenis.

  VastaaPoista
 3. Ihania lapasia! Raidat on niin parhaita :D

  VastaaPoista