Sivut

torstai 16. syyskuuta 2010

Väriterapiaa, asennetta ja mysteeri

Tässäpä ensin konstia siihen kuinka taivutetaan synkät ja sateiset syyspäivät:

 
Malli: kärjestä aloitettu,oman mielen ja jalan mukaan toteutettu. Vahvistettu, perinteinen kantapää. Silmukoita 14 puikollaan. Varsi  3n 1o. Pohkeeseen lisäilin silmukoita muutaman, kun näytti että muuten paksukaista olisi puristanut :).
Koko: oma, eli n. 40
Lanka: Novitan ticotico
Kulutus: 66g, joka on kyllä mielestäni tosi vähän!
Puikot: 2,25
Fiilikset: Hetken mielijohteesta ostetut väri-ilopillerikeräset, joista kuoriutui tällaiset. Tykkään!


Sitten sitä asennetta kettinkisukkien muodossa:



Malli: Ullan sukkaekstran Dude-sukat omin muokkauksin
Koko: n. 43
Lanka: Novitan 7veljestä
Kulutus: 133g
Puikot: 4
Fiilikset:Ihan kivat tuli näistäkin. Ovat menossa lahjaksi, mutta taidan päästä tekemään tällaiset toisetkin vielä kun koekäyttäjänä toiminut mieheni näihin tykästyi.
 
 
Ja sitten vielä se mysteeri. Maikki on taas ihan fiiliksissään tästä!
 
 
 
Tuossa edellisessä postauksessa kyselin ehdotuksia huivimallista, jonka voisin neuloa SNYltä saamilalni silkkivillalangoilla. Matleena vinkkasi tästä Lankakomeron Päivin toteuttamasta Mystery KALista, jossa ideana on neuloa huivi vaiheittain tulevien ohjeiden/vihjeiden avulla. Tämä projekti kuulostaa niin kivalta, että aion kokeilla millaisen huivin saan aikaiseksi :). Päivin ohjeilla olen aiemmin neulonut Eliina-shawlin, josta tykkäsin ainakin kovasti. Nyt siis Sivillavyyhtiä kerimään, että kaikki on valmista huomenna kun saamme Mysteerihuivin ekan vihjeen!

6 kommenttia:

  1. Onpas ne pirteät, tulispa omistani yhtä kivat! :D En kyllä jaksa täsmätä raitoja noin niinkuin sä oot jaksanut, näyttää kyllä kivalta kun raidat täsmää molemmissa sukissa!
    Kettinki-sukat on kyllä komiat myös. :)

    VastaaPoista
  2. Eipä siinä tarvinnut hirveitä täsmätä: neuloin ekaa sukkaa niin kauan kunnes olin päässyt punakeltaisen väriskaalan päästä päähän. Näin ei lankaa mennyt hukkaan yhtään. Sinivihreästä piti kelata jonkun verran eteenpäin. Niin ja mullahan nuo värit meni niin että neuloin aina 4krs punakeltaisesta ja 6krs sinivihreästä.

    VastaaPoista
  3. Kylläpä onkin tullut kivat sukat ticoticosta! Ihan uusin silmin näen nyt tuon langan. :) Yllättävän mukavia tulee noin, kun kahta raitalankaa tekee yhteen. Ja kettingit 7veikasta, hyvä idea sekin. Taitaa kettinki tulla paremmin esiin näissä.

    Pian sitten päästään mysteerin pariin! ;) Minä lähden aamulla pienelle matkalle ja taidan ottaa ohjeen ja langan mukaan, jospa siellä jossain vaiheessa ehtisin aloittaa.

    VastaaPoista
  4. Tosi pirtsakat sukat ticosta! =) Ja toisetkin näyttää tosi kivalta. Vitsi, pitäiskö iteki alkaa tekeen tota huivia...

    VastaaPoista
  5. Matleena: kivat niistä tuli juu! Ja nyt mietiskelen, että näyttäisköhän vielä kivemmalta jos raidoittaisi kahdella saman värisellä ticoticolla :). Ainakin punakeltasävyisistä tulisi aika herkut...

    Riikka: mukaan vaan, ihan tosi kivalta neulottavalta vaikuttaa huivi ainakin näin kahden eka vihjeen perusteella :).

    VastaaPoista
  6. Vastavierailulla. :)

    Kylläpäs on tico-tico muotoutunut kauniin piretiksi sukiksi. :) Juurikin tollaisten sukkien takia omassa lankavarastossani majailee tällä hetkellä kaksi kerää kyseistä lankaa, mutta saapa nähdä päätyvätkö ne ikinä puikoille asti.

    VastaaPoista