Sivut

tiistai 14. syyskuuta 2010

Iloa sadepäivään

Olipas ihana yllätys, kun sadepäivän kunniaksi postilaatikosta löytyi syksyn ensimmäinen SNY-paketti!

Paketista löytyi
 • Nordqvistin teepusseja (ovat muuten lemppareitani - olenkohan hehkuttanut näitä joskus blogissani vai mistäköhän SNYni tiesi?!). Teelipuista kaksi osuvasti Sadepäivän Ilo -nimisiä, ja yksi Uskollinen Ystävä :)
 • syväpuhdistava kurkkunaamio kasvoille (tulee tarpeeseen... ;D)
 • kaksi vyyhtiä aivan ihanan pehmeää ja herkullisen väristä lankaa, kotimaista Wetterhoffin Sivillaa , jossa 30% silkkiä ja 70% villaa (tästä tulisi aivan ihana huivi - mallivinkkejä otetaan vastaan!)
 • terveiset söpössä kortissa. Kortissa oli mietelause, joka on mielestäni aika osuva näihin neulehommiin: "Täydellisyyteen kannattaa aina pyrkiä - siellä on tilaa kaikille, mutta ei vielä ketään".
Nyt vaan silittelen noita Sivillavyyhtejä ja kuumeisesti mietin mitä ihanaa niistä neuloisin...

Muistuttelen vielä että blogissani on meneillään arvonta, aikaa osallistua tämän viikon loppuun. Ja nyt on arvonnan palkinnostakin kuva esillä :).

5 kommenttia:

 1. Ihana yllätys :)!

  Itse neulasin Sivillasta toissa vuonna MUIR nimisen huivin. Posti aiheesta löytyypi tästä http://mustalampas.blogspot.com/2009/06/muir.html
  En ole kylläkään arkikäytössä huivia käyttänyt, mutta malli oli eniveis oikein kaunis ja kauniilla tavalla yksinkertainen.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että tykkäsit :) Ohjekin oli kyllä tarkoitus laittaa mukaan, mutta mitenkäs se nyt unohtui 0)
  Kahdesta sivillavyyhdistä saisit ainakin pienen flower basket huivin tehtyä. Näin hienon huivin täällä
  http://nukkapallo.net/

  terkuin SNY

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet saanutkin! :) Yksi huivi-idea voisi olla Lankakomeron Päivin uusi huiviKAL http://lankakomero.blogspot.com/ . Siinä tosin ei tiedä etukäteen, millaisen huivin saa, mutta ainakin viimeksi oli tosi mukavaa ja mukaansatempaavaa puuhaa. Nytkin lähden mukaan.

  VastaaPoista
 4. Olenkin ihaillut Maiju tuota sinun Muiriasi useampaan otteeseen, se on kyllä oikein kaunis!

  SNY: Ou nou, en kai vain hävittänyt ohjetta postipussukan mukana?! Oli niin innoissani lankayllätyksestä, että muistinkohan katsoa huolella paketin sisällön...

  Kiitos vinkistä Matleena! Lankakomeron Päivin hiviKAL tunnustaa enemmän kuin mukavalta, joten hyppäsin juuri mukaan :). Ajattelinkin että tuollainen shawlette -tyyppinen huivi olisi mukava tästä tehdä. Jee!!

  VastaaPoista
 5. Oi miten herkullista lankaa! :)

  VastaaPoista