Sivut

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Polelo joka ei pulista

Täältä voit käydä lukemassa tarinan siitä polelosta joka pulisti. Siis pulisti vanhempaa plinsessaani, muttei onneksi nuorempaa. Vanhemmalle täytyi neuloa uusi. Äiti huokaisi helpotuksesta kun tämä uusi polelo ei onneksi pulistanut :). Päinvastoin uusi polelo oli isomman plinsessan mielestä niin kiva, ettei olisi malttanut liisua sitä lainkaan - hyvä näin!

Malli: Oma - kuvio sama kuin Mine for lifessa.
Lanka: SandnesGarnin puuvillalanka mandarin Petit
Kulutus:76g / 274m
Puikot: 3
Muuta: Virkatun kukan mallina oli  "Anna kaikkien kukkien kukkia" -kirjan malli numero 41. Ompelin kukan nurjalle puolelle hakaneulan, joka toimii boleron kiinnitysmekanismina.


Tekisi mieli tehdä nuoremmallekin plinsessalle vielä kertaalleen juhlanuttu tällä samalla mallilla. Lankaakin jäi jäljelle vielä toisen polelollisen verran, mutta tuo vaaleanpunainen alkaa tulla jo neulojalla korvista ulos... Keltaista Kamomillaa löytyisi vielä lankajemmasta, joten katsotaan josko siitä sitten :).

Niin ja peukkukin on siis jo lähes parantunut. Arven kohdalta on vielä hiukan tunto kadoksissa jonka ansiosta neulominen tuntuu aika hauskalta, mutta toivottavasti se sieltä pikkuhiljaa palailee.7 kommenttia:

 1. Tosi nätti bolero! :) Hyvä ettei nyt pulistanut!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan suloinen polelo, kauniisti asettuvat pitsit :)

  VastaaPoista
 3. Tosi sulonen bolero ja prinsessa. =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis polelo ja herttaiset mallit.

  VastaaPoista
 5. On tois ihana polelo! :) Eihän tuollaista raski riisua päältään, kun on hempeä värikin.

  Teitkö muistiinpanoja silmukkamääristä yms:sta? Minullakin olisi eräs 3v-prinsessa sukulaisipiirissä, joka varmaan ihastuisi ikihyvikseen, jos isotäti tuollaisen veisi. ;)

  VastaaPoista
 6. Matleena: Jonkunlaisia muistiinpanoja löytyy kyllä, ja paljonhan voi tarkastaa myös tuosta valmiista tuotoksesta :). Tällä hetkellä puikoilla on samanlainen bolero noremmalle neidille hiukan eripaksuisesta langasta. Voisin kirjoitella muistiinpanoja auki sitten tuon toisen boleron bloggauksen yhteydessä.

  VastaaPoista
 7. aivan ihana! Nauroimme Pinjan kanssa aivan katketaksemme "polelo pulistaa" -jutulle. Pinsku on muistellut sitä monta kertaa hymyssä suin :)
  Nyt on mahtava kun ei pulista, eihän sitä voi pitää ikäviä vaatteita päällä. Terkkuja koko poppoolle!

  VastaaPoista