Sivut

tiistai 15. joulukuuta 2009

Hiljaista...

Neulerintamalla siis. Hiljaista. Lapaspari on ollut tekeillä varmaan jo likemmäs kuukauden päivät, mutta nyt ei vaan inspiroi. Syksyllä oli kovat suunnitelmat, miten neuloisin pukin kontin pullolleen pehmeitä paketteja, mutta toisin kävi. Piti virkata joulukuusikin väärälleen pitsipalleroisia, mutta toisin kävi siinäkin! Tällä hetkellä kaiken vapaa-ajan vien remontin suunnittelu (jota ensi viikosta alkaen päästään jo toteuttamaankin). Roikun netissä ja selaan tapetteja, sisustusjuttuja ja kaikkea remonttiin liittyvää. Iltoja on vierähtänyt keittiöfirmoissa tarjouksien metästyksessä. Siihen päälle lapset ovat sairastelleet hiukan. Ja nyt sitten viimeisimpänä oma selkäni on kiukutellut niin, että muutamaan päivään ei tarvinnut istumisesta edes haaveilla. Niin että eipä sitten ole tullut neulottuakaan! Näiden tekeillä olevien lapasten lisäksi vielä yksi sukkapari olisi rypistettävä pukin konttiin, joten pikkuhiljaa saisi se neuleinspis sieltä piilostansa esiin kaivautua...

Kun nyt ei ole mitään valmista esiteltävänä, niin esitelläänpäs sitten vaikka lankoja : ).

 
 
Tällaisen ihanan yllätyksen hain viime viikolla postista. SandnesGarnin puuvillamerinosekoitetta, ihan ilmaiseksi! No okei, postimakut piti kuitenkin maksaa 

Sain nämä Juju-kerhosta suosittelijan palkkiona, kun ystäväni liittyi minun kauttani ko. kerhon jäseneksi (kiitoksia vaan vielä kovasti Fannyliina! :D) Tällä hetkellä haaveilen tekeväni näistä itselleni lyhythihaisen neuletakin - joku kiva malli vaan pitäisi vielä löytää (ja se kadotettu inspiraatio ;) )
Vähän aiemmin posti toi mukanaan samaisesta Juju-kerhosta tilaamia ihanaisia kirjoja, joita en kertakaikkiaan voinut vastustaa!


Karkkikirjasta aion tehdä jotain joululahjatuomisiksi. "Joulukuun päiviä" oli ehkä aavistuksen pettymys, mutta ihan kivoja ideoita koristeluun, tarjottaviin ja lahjoihin sieltäkin löytyi. Tänä vuonna taitaa jäädä ideat toteuttamatta, mutta täytyypä muistaa kaivaa tämä kirja sitten ensi vuonna ajoissa esiin.

Ihanin kirjoista oli kuitenkin "Anna kaikkien kukkien kukkia", jossa on hervoton määrä ihania neule- ja virkkausohjeita erilaisille kukille.Vielä en ole testannut yhdenkään ohjeen toimivuutta, mutta ainakin kuvat ovat ihania. Näillä on kiva koristaa mitä tahansa neulomusta ja tuunata vaikka vanhoja vaatteita ja neuleita :).
 
Nyt menen tikuttelemaan sen lapasparin loppuun. Toinen kärkikavennus vielä puuttuu ja molemmista peukalot, ei olisi siis enää mikään kummoinen homma.

3 kommenttia:

 1. Ihania kirjoja. Minä haaveilen vielä liittymisestä JUJU-kerhoon. Jos joku päivä liityn niin voin sun kautta, jotta saat siitä palkinnon =D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun paketti oli mieleinen! Mukava nähdä sitten joskus kun on valmis neuletakki päällä!

  Sain tehtyä (vihdoin ja viimein)Elina Shawl huivin loppuun. huh, olihan siinä työtä. No, sitä voi ihastella ilta hämärissä ilman silmälaseja ja hyvälle näyttää :D
  kyllä se mummu ymmärtää että lapsi ei vielä oikein osaa ;)
  Laitoin sen prässäytymään kuten neuvoit ja vähän jo jännittää mille se näyttää kunhan on kuivanut.

  Yritin tänään etsiskellä netistä palmikko kaulahuivin ohjetta paksulle langalle, mutta ei tuottanut tulosta. Ajattelin että jos isännälle olisin sellaisen kutonut kun raukka kaula paljaana kulkee pakkasessa.

  Viimeiset siivoukset menossa ja huomenna tehdään lasten kanssa piparkakkutaloa! :)

  VastaaPoista
 3. Hellu: Suosittelen kyllä liittymistä, siellä on kaikkea ihanaa :). Ja kiva jos liityt kauttani! Liittyessähän sekä liittyjä että suositelija saa lahjuksia.

  Fannyliina: Voipi olla, että valmista ei tule ihan heti, kun tuo rempontti vie nyt kaiken ajan (ja remontin jälkeen muutto ja sitten sisustuspuuhat ja.... ;) ). Odotan innolla sinun Eliinasi näkemistä!

  VastaaPoista