Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2009

Kietoutuu

Tässäpä lapaset, jotka olivat puikoilla yli kuukauden päivät. Neulomisinspiraation puute yhdistettynä malliin, josta löytyy suurin piirtein kaikki hitaasti edistyvän neuleen elementit. Opinpahan ainakin sen, että samaan työhän ei ole välttämättä järkevää yhdistää palmikoita (vieläpä näitä työläämpiä, joissa silmukan siirtoja tuli joka toisessa kerroksessa) ja kirjoneuletta (tajusin neuletta aloittaessani, että muuten palmikot eivät olisi näkyneet hyvin). Kun sitten vielä tasaiset osuudet olivat nurjaa, oli neulominen  h i d a s t a. Lankana käytin taas SandnesGarnin Alpakkaa sekä vahvikkeena Eliinasta jäljelle jäänyttä Austermannia.   Tykkään  lopputuloksesta, pehmoiset ja aika lämpöisen oloiset näistä ainakin tuli. Lapaset menivät synttärilahjaksi ystävälleni, toivottavasti tykkää : ).


 

Lanka:  SandnesGarnin Alpakka ja Austermann Step classic
Puikot: 4

Kulutus: en muistanut punnita, mutta alpakkaa meni hitusen yli 50g.
Malli: oma: varressa 4x10s, loput 4x11s.


Ai niin: huomasitko virheen palmikkokuviossa? Tarkoitus oli tehdä kietoutuvat palmikot silleen symmetrisesti, mutta peukun yläpiolella unohdin alkaa tekemään palmikkoa : /. Ja kun hidasta oli edistyminen muutenkin, en enää viitsinyt alkaa purkamaan huomattuani hassin n. kymmenen kerrosta myöhemmin (ei kannata katsoa telkkaria neuloessaan ; )). 

Kuvat on kyllä ihan kauheita, kirkas salama saa näyttämään tuotoksen ihan elottomalta. Aurinkoisia päiviä odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Kivat lapaset ja varmaan tosi lämpöiset! Ja miäpä se haittaa joku pieni virhe, jota muut eivät välttämättä edes huomaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Matleena :). Ainakin testikäytössä vaikuttivat ihanan lämpöisille, se on tuo alpakka :).

    VastaaPoista