Sivut

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

No nyt on hulluteltu

Järjestyksessään 11. Sock Madness -sukkakisa on saatu päätökseen. Ja arvatkaas, minä sinnittelin kisassa mukana aina finaalikierrokselle saakka! Aiemmissa postauksissa olen esitellyt neljät ensimmäiset kisaan neulomani sukat. Tässäpä pikaesittelyt sukkakisaan neulomistani lopuista pareista. 

Neljännen varsinaisen kisakierroksen aiheena oli helmisukat.
Viidennellä kierroksella neulottiin mosaiikkia ainaoikein neuleena. Näissä sukissa oli myös aika persoonallinen kantapää.Kuudennella, semifinaalikierroksella taisteltiin finaalipaikasta. Tehtävänä oli rakennella pentaminopalikoita intarsianeuleena. Ei ole muuten aivan läpihuutojuttu tuo intarsian neulominen pyörönä. Suureksi ihmetyksekseni neuloin pentaminosukat nopeiten omasta ryhmästäni ja selvitin tieni finaaliin.
 Finaalissa tehtävänä oli neuloa kirjoneuletta. Varren yläosan kuviossa piti kuljettaa neljää lankaa yhtä aikaa. Neuloin taukoamatta näitä finaalisukkia 29 tuntia. Jäin harmittavasti palkintosijojen ulkopuolelle ollessani finaalin neljäs. Toki hieno suoritus sekin, kun lähdin alunperin ihan vaan huvikseni kisaan mukaan. Tässä vielä kaikki sukat yhteiskuvassa.


Nyt ajattelin pitää muutaman neuleettoman päivän tässä. Vähän niinku kiintiö täynnä.. :D

8 kommenttia:

 1. Mahtava sukkakokoelma. Olet sinä ahkera!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut upeasta sijoituksesta!

  VastaaPoista
 3. Vau, onnea! Upeita sukkia, varsinkin nuo intarsiana neulotut! ♡

  VastaaPoista
 4. Onnittelut hienosti menneestä sukkakisasta ja erityisesti viimeisen kierroksen kauniista sukista!
  Toneli

  VastaaPoista
 5. Onnea kaikkien kierrosten sijoituksesta! Todella ihania sukkia sait tehdyksi. Kyllä minä niin ylpeä olen erityisesti viimeisestä kierroksestasi!
  Neulelina

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania hulluttelusukkia!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava sijoitus! Erityisesti helmisukat ovat todella kauniit!

  VastaaPoista