Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kohti joulua

Tulin vain ilmoittamaan, että hengissä ollaan ja hyvissä voimissakin. Blogitaukoa on ollut tahtomattani, kun se ihan oikea elämä tahtoo viedä käytettävissä olevasta ajasta leijonan osan. Elättelen kuitenkin toiveita, että ehtisin hissukseen elvytellä tätä blogiharrastustakin pikkuhiljaa.


Somessa pyörähtää käyntiin useampiakin adventtikalentereita knit along -hengessä. Tällä kertaa päätin osallistua Heidi Alanderin Satakieli Advent MKALiin, sillä vaihteeksi tuntuu kivalta neuloa huivia. Sitäpaitsi en ole neulonut yhtäkään moniväristä huivia, joten jo on aikakin. Luulen, etten välttämättä pysy vihjeiden perässä, mutta ajattelin olla ottamatta ressiä asiasta ja neuloa huivin valmiiksi vaikkapa sitten joulun pyhinä. 

Onko muita osallistumassa Satakieli-huivin MKALiin? Tai kenties johonkin muuhun adventinajan MKALiin?

1 kommentti:

  1. Hiljaista on juu itse kunkin blogissa... Minä ajattelin osallistua Tanssivat Puikot -blogin Kaliin. Oon niin tykästynyt joulukalenteri-sukkiin, että näin ennen joulua tekee mieli neuloa ne sukat. Oikein odotin tänäkin vuonna Missä neuloimme kerran -blogin jämälankasukkia. Niitä ei tullu, nyt tulee sitten Tanssivat Puikot -sukat! Mietin tuota samaista huiviakin, mutta on edellinenkin huivi kesken.

    VastaaPoista