Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Viimetipan lapaset

Veljeni pojat juhlivat tänään syntymäpäiviään. Kun tiedustelin aiemmin lahjatoiveita, toivomuksena esitettiin rukkasten alle sopivat merinovillalapaset. Olinkin shoppaillut vastikään Lankatalo Tapion kaupasta lempparilankaani,  Gründlin Hot Socks Diamondia, joka sopi mielestäni tähän tarkoitukseen mainiosti.


Tämmöiset pikkupojan lapasethan neulotuu aivan pikavauhtia. Tähän ajatukseen tuudittautuen minäkin jätin homman (tuttuun tyyliini) varsin viimetippaan. Juhlia edeltävälle illalle jätin vielä peukaloiden neulomiset ja päättelyt. Eilen illalla väsytti jo melkoisesti, mutta peukut oli vieläkin tekemättä. Jo heti ensimmäisen peukalon kohdalla väsytti niin kovasti, että silmät painuivat väkisellä kiinni. Mieheni puukki minua siinä vieressä vähän väriä hereille. Pääsin aina pari kerrosta peukkua eteenpäin, ja taas olin nukahtanut istualleni. Noin viiden herätyskerran jälkeen totesin, että kyllä nyt on mentävä nukkumaan, ja peukut neulottava loppuun aamulla virkeillä silmillä. Aamulla, virkeillä silmillä ja levänneellä mielellä tulikin sitten valmista eri nopsaan tahtiin. Peukut valmistui, sitten pikakuvat ja lapaset pakettiin ja eikun juhlimaan.


Tällä kertaa kohdistin raidat molemmissa lapasissa. Ja ihan vahingossa veljesten lapasista tulikin aika samanlaiset. Onnea P 1v ja M 4v!


Malli: Oma perus
Lanka: Gründl Hot sock Diamond (75% merinovilla superwash, 25% polyamidi)
Kulutus: 20 g ja 27 g
Puikot: 2,75
Ravelryssä: Tiimilapaset

5 kommenttia:

 1. Kyllä pikkuset on varmasti mielissään ja pysyy kädet lämpiminä. Olen sinun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! Tottahan toki tulen vastavierailulle :)

   Poista
 2. Viimetippa on hyvä kannustin. ;) Kivan näköiset lapaset! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika tuttua on tuo viimetipan kannustin minun käsitöiden saralla... :)

   Poista
 3. Kiitos lapasista, ovat niin poikien kuin äidinkin mieleen:)

  VastaaPoista