Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

JyJun ensimmäinen etappi takana

Joulun aikaan lähdin mukaan JyJu -tempaukseen, jossa ideana on neuloa 20 neuletta Jouluyön ja Juhannusyön välisenä aikana. Lisähtona oli, että kaikki 20 työtä tulee olla aloitettuna Wappuaattoon mennessä, ja että kunkin työn on painettava vähintään 50 grammaa.

Sain kuin sainkin aloitettua kaikki 20 työtä määräaikaan mennessä. Näistä töistä 14 on jo valmiina. Valmistuneiden töiden listaa pääset halutessasi kurkkaamaan tuolta 2015 -välilehdestä. Nyt ajattelin vähän vilauttaa niitä kuutta JyJu-työtä, jotka ovat vielä kesken.


Tässä pinossa vilahdus puolivalmiista JyJu-töistä 16-19. Näistä kertoilen tuonnenpana lisää, kunhan saan kaikki valmiiksi ja pääteltyä.


JyJu 2 painoi vain 35 grammaa, joten tässä on tulossa sille lisuketta. Lapasia ajattelin neuloa nuorimmaiselle kurahanskojen alle kylmien kevätpäivien varalle. Arvaakohan joku, miksi lankaan on pujotettu kaksi keltaista helmeä?! ;)

Ja jotta JyJu -haaste ei kävisi liian helpoksi, päätin aloittaa viimeisenä työnä jotain vähän isotöisempää.


Pitsihuivia tulossa kakspuolosilla puikoilla. Tämäkin olisi tarkoitus antaa lahjaksi sitten kesemmällä.

Tähän loppuun olisi kiva heittää joku vapputunnelmainen munkki-ilmapallo-simakuva, joita some vilisee. Meillä vietetään vähän erilaista vappua, sillä koko perhe minua lukuunottamatta on parantelemassa ärhäkästä vatsataudista. Siman ja munkkien sijasta ruokalistalla on pikemminkin Osmosalia, teetä ja näkkileipää :D. Laitan nyt kuitenkin muutaman otoksen pihamaaltamme tältä aamulta. Ei ihan perinteinen Wappusää, vai kuinka? :)Säästä huolimatta hauskaa Wappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat lumikuvat, ei vain uskoisi että ovat vapun aikaan kuvattuja. Täällä säästyttiin tuolta lumelta, vettä sensijaan satoi kyllä paljon.
  Hyvää vapunpäivää.

  VastaaPoista
 2. Mukavta vappukuvat, mutta ei niin mukava vappuvatsa.

  VastaaPoista
 3. Mahtava vappukuva ! Meillä ei ihan noin paljoa lunta, mutta räntää satelee.

  Ihanan värikkäitä sukkia ja kaunis huivin aloitus.
  Lapasista tulee pöllölapaset, joten helmet silmiksi...?

  VastaaPoista
 4. Olisiko helmet ihan rehellisiä koristeita vaan?

  VastaaPoista