Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Rairuohoa vaipassa ja kevätblingbling

Joko te olette kuulleet tai kokeilleet kylvää rairuohon siemenet mullan sijasta vaipan sisuksessa käytettävään vanuun? Itse innostuin kokeilemaan moista konstia tänä vuonna ekaa kertaa. Siementen pitäisi kuulemma itää aivan yhtä hyvin kuin mullassakin.


Yhden vaipan sisuksista riittää useampaankin astiaan. Sisusvanu turpoaa hurjan paljon kastelun myötä.

Etsi kuvasta lattialla leikkivä lapsi! :)


Nyt vain kasvun ihmettä odottamaan!Paikallisen Tokmannin lankahyllystä löytyi aika pirtsakan väristä ja pehmoista tekokuitublingblingiä, jota oli pakko napata matkaan (Huom! Ekat lankaostot tälle vuotta!) Tytöt saivat valita itselleen lempisävynsä. Näistä voisi tehdä neideille vaikkapa tuubihuivit ja pipot  (sitten joskus). Jos jollakulla sattuu olemaan kokemusta tästä langasta, niin kuulisin mielelläni mielipiteitänne!


3 kommenttia:

  1. Hauska idea rairuohon kasvattamiseen! Ei ehkä tarvitse kovin usein kastellakaan tuota alustaa. ;) Ihanat, tyttömäiset värit noissa langoissa, kuin prinsessoille blinblingeineen.

    VastaaPoista
  2. lähtikö rairuoho kasvamaan..?

    VastaaPoista
  3. Minä myös ostin samaista lankaa Tokmannilta aivan samat ajatukset mielessä. Nyt meneillään tuubi. Muuta kokemusta ei ole, mutta värit niin herkulliset että pakko oli ostaa :)

    VastaaPoista