Sivut

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Viimeiset luukut


19. päivä - Lempikukka? 

Ensimmäisenä tuli mieleeni tulppaanit ja gerberat, joita molempia saa kaikissa punasävyissä. Värivalinnaksi siis kirjava punasävyinen Fabel.

20. päivä - Lempivillasukkien vastaväri?

Lempparisukkani ovat (tai olivat) ehdottomasti Pinata -sukat, jotka neuloin itselleni arpajaispalkinnoksi saamastani Ilun merinosta. Harmikseni olen hävittänyt nämä sukat, luulen että jäivät hotellihuoneeseen eräällä lomareissulla :(. Vaaleanpunaisen vastaväri oli jotakin turkoosin tyylistä, joten siitä  väri päivän raidalle.

21. päivä - Lempipiirroshahmo?

Tytöseni ovat äitinsä tapaan kovia heppahöperöitä ja tykkäävät lukea Hevoshullua, niinkuin äitinsäkin aikanaan. Sieltäpä nappasin valkoisen piirroshahmo Pollen.

22. päiviä -  Kotikaupungin urheilujoukkue?

Heppalinjalla jatkettiin, ja neuloin raidan kotiseurani Kiuruveden Ratsastajien mustavalkoisissa väreissä.

23. päivä -  Yötaivas?

Neuloin tummanpuhuvan sprayvärjätyn Fabelin sekaan helmiä sinne tänne tähtiä kuvaamaan. Tästä taisi tulla lempiraitani :)

24. päivä - Kanssaneulojan mielipide?

Viimeisen luukun värin sai napata Aattopäivin luukun blogipostauksen kommenttiosiosta. Minulle sattui hopea. Varsinaista hopeista sukkalankaa minulla ei ole, mutta ompelulankaa sattui olemaan hopeisena. Niinpä neuloin sitä harmaan sukkalangan joukkoon.
2 kommenttia:

  1. Jaan kyllä täysin nämä jämäsukkalankakalenterifiilikset kanssasi. Se oli yksinkertaisesti tosi hauskaa ja vielä hauskempaa oli jakaa sitä toisten yhtä innostuneiden kanssa. Kiitos siis sinullekin tämän hauskan jakamisesta kanssani :-)

    VastaaPoista