Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Käsityömessuterkkuja

Linja-autossa neulomista, messutarjonnan ihastelemista, herkuttelua, jalat väsyksiin kävelyä. Eikös kuulosta ihan Tampereen Kädentaitomessuilta? Olihan kivaa!


Messusamoilun lisäksi uskaltauduin myös käsityöbloggareiden Face to face -blogikahvilaan hetkeksi lepuuttamaan jalkojani ja neulomaan toisten bloggareiden kanssa. Kädentaitomessujen Instagrammista voi bongata myös yhden kuvan treffeistä. Oli kiva tavata muita bloggareita, vaikka jutustella ehdin vain muutaman bloggarin kanssa.


Ja tarttuihan messuilta kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä käsityötavaraa matkaan. Mielestäni moponi pysyi tällä kertaa varsin hyvin lapasessa.


Katkenneiden puikkojen tilalle täydennystä. Lisäksi hankin lisää puolia koteloineen sekä tupsukehikoita.


Suuri Käsityölehdellä oli niin houkutteleva tarjous, että päätin hyödyntää. Kuvassa näkyvien kylkiäisten lisäksi tilaajalahjaksi tulee vielä Rakas Villasukka -kirja, jossa näytti olevan paljon hyviä sukkaohjeita.


Lankoja lähti mukaan yllättävän vähän. Vain kolme kerää minulle entuudestaan tuntematonta lankamerkkiä.


Helmiina ja Mirjami saivat messutuliaisiksi kumirenkkuja rannerengasaskartelua varten. Nämä taitavat olla varsinainen hittituote pikkutyttöjen keskuudessa, sillä näitä renkkupusseja oli myynnissä usealla näytteilleasettajalla.

Ensi vuonna uudestaan!

PS. Minut löytää nykyisellään myös Instagrammista :)

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä mahtavat messut ja oli kiva tavata Tampereella! Jotenkin aina muiden messuostokset näyttää paljon paremmilta, kuin omat :D onk nuo kumirengas jutut vaikeita käyttää? Niihin on nyt jo monessa paikassa törmännyt, mutta vielä ei ole meille eksynyt. Voi olla että pikkuaskartelijalle vielä hiukan hankalia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinooperin myyjä näytti yhden yksinkertaisen konstin, jolla saa nätin näköisiä rannerenkaita tehdyksi. Meidän 5v ja 7v ovat ainakin kovin innoissaan tuosta, kaikki renkut on jo kertaalleen tehty koruiksi ja nuorimmainen jo purki omansa saadakseen tehdä korut uudestaan :D. Voisinpa tehdä noista kumirenkkukoruista vaikka oman postauksensa.

   Poista
 2. Mukava määrä onnistuneita ostoksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Tosin muutamaa hypistelemääni lankakerää ja -vyyhtiä jäin kaipaamaan, olis sittenkin pitänyt ostaa! :)

   Poista
 3. Meillä tytär oli kekseliäs-Kaisa, kun ei ole vielä näitä kumirenksuja saanut. Hän sen sijaan on saanut raudat, joissa käytetään aika saman kokoisia renskuja :D :D Ehkä pitää ostaa näitä värikkäitäkin ;)

  VastaaPoista