Sivut

torstai 13. marraskuuta 2014

Inventaario

Olenko ainoa, jonka puikot ja kaapelit tahtovat olla hyvästä yrityksestä huolimatta yleensä iloisesti sekaisin?


Olen lähdössä viikonloppuna Tampereen käsityömessuille. Tästä syystä innostuin tekemään inventaariota neuletarvikkeilleni, sillä messut ovat oiva tilaisuun täydentää käsityötarvikevarastoa.


Laatikon perukoilta löytyi muutama katkennut irtopääkin - rapatessa on näemmä roiskunut...


Inventaarion myötä huomasin että paria kokoa puuttui sekä irtopäissä että lyhyemmissä sukkapuikoissa. Pääsen siis tekemään täydennyshankintoja messuilta! 


Minulla on ollut tapana säilyttää irtokaapeleita ja kiinteitä pyöröpuikkoja CD-levykoteloissa. Kiinteille pyöröpuikoille tuo säilytystapa onkin oikein oivallinen, mutta irtokaapeleita en oikein osaa siellä säilyttää. Johtuisiko siitä, että kaapelin pituutta on vaikea nähdä päältä päin. Vissiin pitäisi merkitä kotelot teippilapuilla mikä kaapeli kuuluu mihinkin taskuun. 

Nyt päätin kokeilla säilyttää irtokaapeleita isossa hakaneulassa, jonka jätin roikkumaan käsityöhuoneeni seinämagneettiin (on muuten kätevä paikka säilyttää irtoneuloja, saksia, mittanauharullaa, kankaan ohjainta ym. metallista irtosälää Myös aina hukassa oleva ikkunanaukaisijakin majailee nykyään tuossa magneetissa). Tuossa hakaneulassa roikkuessaan kaapeleista on helppo valita sopivan pituinen kaapeli käyttöön.


Miten teillä kanssaneulojilla on tapana säilyttää pyöröpuikkojanne?

4 kommenttia:

 1. Yksinkertaisesti sekaisin ja mikä missäkin...Kateeksi tuo järjestys! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis katsotaanpa taas kuinka kauan järjestys säilyy :). Tämä ei suinkaan ole normitilanne :D

   Poista
 2. Mulla on kanssa sekaisin ja milloin missäkin. Joskus on ollut niinkin, että kun neulomisinnostus iskenyt ei sopivia puikkoja löydy mistään, vaikka tiedän sellaisten olevan jossakin. Pitäs vissiin tehdä asialle jotain :)

  VastaaPoista
 3. Samaa on käynyt minulle, ja sekös on raivostuttavaa!

  VastaaPoista