Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Iloinen yökkäri

Kovin on olleet ompelupainotteisia minun viimeaikaiset postaukseni. Neulomuksiakaan en toki ole unohtanut, joskin tämä ompeluinnostus on vienyt viime aikoina suurimman osan vähäisestä vapaa-ajastani.


Huomaattekos, kuinka ylpeänä Pikku-Ville esittelee uutta yöppäriänsä? Ja on äitikin tuotoksestaan sangen ylpeä. Tämän ompeluksen myötä tuli taas opeteltua uutta ompelun saralla. Ainakin resoreita ompelin ekaa kertaa. Myös vetoketjun ompelu joustavaan trikooseen oli uusi kokemus.

Kaava on sekoitus kahdesta Ottobren potkupukumallista: lehden 1/2012 avoteräiseen potkupukuun piirtelin vielä jalkaterät lehden 6/2012 mallista. Omenatrikoo on tilattu noin vuosi sitten muistaakseni Tinttamarellista.

Tätä pukua tehdessä onnistuin hajoittamaan saumurineulan sekä kaksoisneulan - nyt tiedän ettei kumpikaan kestä ajaa yli vetskarin nipukasta ;-). Aika kalliiksi tulee siis amatöörillä tämä ompeluharrastus. Nooh, oppia ikä kaikki!


Vielä on pakko laittaa yksi kollaasillinen kuvia, jotka osoittaa kuinka hankalaa on yrittää kuvata eloisaa vauvelia. Ei voi kuin ihailla tuota elämän iloa ja intoa!7 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka puku ja vielä ihanampi vesseli :))

  VastaaPoista
 2. Noin iloisessa yöpuvussa on ihan pakko nähdä pelkästään ihania unia!

  VastaaPoista
 3. Ihana Ville "vallaton" vesseli .Tyytyväisyys puvusta kuvastuu eleissä.Onnea Vesselin omistavalle Äidille,

  VastaaPoista
 4. Ei voi kun hymyillä noita kuvia katsoessa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja hieno on unihaalarikin :)

  VastaaPoista