Sivut

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesätyttöjen bolerot ja tilannekartoitusta


Kevään ja kesän juhliin ostin tytöille valkoiset perhosmekot, jotka huusivat kaverikseen boleroa. Jemmasta löytyi Novitan ihanan pehmoista Luxus Cottonia, joka sopi jo aiemmin ostamaani Blossom Bolero -ohjeeseen täydellisesti.Ensin neulotusta Mirjamin bolerosta tuli hiukan väljä, olisi pitänyt valita pienemmät puikot. Helmiinan bolero onnistui sen sijaan paremmin. Nyt nämä bolerot ovat olleet jo juhlakäytössä, joskaan Helmiina ei sitten suostunutkaan laittamaan juhliin sitä perhosmekkoa, jonka äiti oli ostanut. Napit tytöt valitsivat boleroihinsa itse (ja tietysti ne kaikkein blingblingeimmät mitä kotipitäjän kangaskaupasta löytyi ;) )

 
Lanka: Novita Luxus Cotton
Kulutus: n. 100g molempiin
Puikot:4½, 4
Modaukset ohjeeseen: Kauluksen ja kädenteiden reunat viimeistelin I-cordilla
 
Tässä menneen talven ja kevään aikana on tullut aloitettua useita töitä, jotka ovat jääneet keskeneräisiksi kiireellisempien tai muuten vaan kiinnostavampien projektien kiilatua edelle. Tässäpä pikakatsausta: 
 
 
 • Keskellä komeileva Alpertti olisi päättelyä vaille valmis. Alpertti odottaa että hänet pingotettaisiin tauluksi. Seuraavaksi pitäisi mitata että reunan paksuus mätsää pohjaksi tulevan styroksin paksuuden kanssa. 
 • Oikealla reunassa oleva Noro-oksennus sai purkutuomion viisi sekuntia tämän kuvan ottamisen jälkeen. Noro on vaan liian karheaa voidakseen olla minun huivi :(
 • Etualalla vasemmalla oleva yksivärinen turkoosi juttu on melkein valmis ja päässee esitelyyn seuraavaksi. Tää on vähän semmoinen HysHys-juttu :)
 • Oikeanpuoleisesta turkoosista on tulossa Emman ihanat Kuusenkävyt.
 • Iso raidallinen takana yrittää epätoivoisesti neuloutua rahin päällykseksi. Mutta voin sanoa, että matonkuteen neulominen kympin puikoilla (vai oliko ne kokoa 12?) ei ole mikään helppo nakki, täytynee tehdä pari riviä illassa jotta välttäisi rannetuppitulehduksen...
 • Pinkkisinivalkoinen on mun ravireissuneule, valmistunee joskus hepan lämpöpatjaksi mikäli ravireissuja olisi tiedossa
 • Keltainen on ihan vaan koetilkku. Tästä projektista olen kuitenkin niin innoissani juuri nyt, että sitä on ehkä saatettava eteenpäin heti seuraavaksi!
Seitsemän keskeneräistä neuletta siis. Eihän se ole kovin paha, eihän?!


Hei ja muistakaahan osallistua Arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Somat bolerot - ja tietenkin juhlaboleroon kuuluu blingbling-napit! :D

  VastaaPoista
 2. Niin on nätit juhla-asut ja bolerot kruunaa asun. Tuttua tuo on meilläkin, että äidit ja tyttäret ei aina päädy samaan juhla-asun valintaan =)

  VastaaPoista
 3. Hurmaavat kesätylleröt boleroissaan :) Kuusenkäpyjen valmistumista odotellessa, mahtavat värit!

  VastaaPoista
 4. Niin nätit bolerot kruunaavat prinsessojen juhla-asut! :)

  VastaaPoista