Sivut

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Seitsemän satunnaista, arpajaisvoitto ja patakinnas

Sain haasteen Villakeränen -blogin Minnalta kertoa itsestäni seitsemän satunnaista asiaa. Tässä onkin viime aikoina sattunut vähän yhtä ja toista, joten kertoilempa sitten kuulumisistani ja mietteistäni tämän haasteen kautta.

1. Vietimme mukavan kesälomareissun Naantalin Muumimaailmassa. Kilometrejä tuli auton matkamittariin toista tuhatta, mutta neulominen jäi siitä huolimatta yllättävän vähälle

2. Reissun loppuvaiheissa minuun puhkesi nokkosihottuma. Tuskainen vaiva valvotti useita öitä kutituksen ja kovien vatsakipujen saattelemana. Enpä tiennyt tallaista tautia olevan olemassakaan ennen tätä kokemusta. Omalta kohdalta oireet jo helpottavat, mutta tänään alkoi esikoista kutkuttelemaan.

3. Olenko koskaan kertonut blogissani Einomiehestä? (pikaisen googlettamisen jälkeen olen maininnut hepasta ainakin kerran) Einomies on siis suomenhevosravuri, jonka omistan yhdessä enoni kanssa. Eilen Einomies teki hienon paluun puolentoista vuoden sairastelutauolta voittaen Pihtiputaan raveissa ja tehden samalla radan uuden rataennätyksen. Eilen vuodatettiin onnen kyyneleitä!

4. Neuleinnostuksen lisäksi päälle pukkaa ompeluinnostusta. Jotain valmistakin olen saanut aikaiseksi, ja paljon on kivoja suunnitelmia odottamassa toteuttamista. Näistä lisää tuonnempana.

5. Olen nykyään tosi huono lukemaan romaaneja. Vaikka kirja olisi kuinka mielenkiintoinen, jää lukeminen aika kakkoseksi neulomisen kanssa ajasta kilpailtaessa. Nyt olenkin löytänyt äänikirjat. Niitä on kiva kuunnella yön hämärinä tunteina neuloskellessa.

6. Olen aloittanut nyt kesällä käymään Zumbassa (joo, kaksi vuotta muotivillityksen perässä siis :) ). Voi kun se olisi hauska harrastus, kun vaan osaisi kaikki kiemurat ja selkä pysyisi kunnossa.

7. Dropsilla ois taas supersale, ja minä niiiiiiiin haluaisin hamstrata puuvillalankoja. Mutta useana päivänä olen jo kyennyt vastustamaan kiusausta. Hyvä minä!

Haaste kuuluisi jakaa eteen päin, mutta nyt en tällä kertaa tätä jaa. Saa napata, ken tahtoo!


Prinsessa Pienen blogissa oli arpajaiset. Yleensä en koskaan voita arpajaisissa, mutta viime aikoina onni on potkinut yllättävällä tavalla. Minä voitin ylläripalkinnon!


Palkintopaketista löytyi kauniin väristä Puro -lankaa, bambupuikot sekä suklaata. Kuvaan pääsi todistusaineistoksi ainoastaan suklaalevyn paperit, tässä talossa ei näköjään ehdi edes kuvata suklaalevyä ennen kuin se on syöty ;). Paljon kiitoksia Prinsessa Pieni ihanasta palkinnosta!Ja vähän jotain on valmistunutkin. Patakinnas jämälangoista.Kuva on ihan karmee. Mutta ei se mittään, patakinnaskin on aikas karmee. Mutta eipä sekkään mittään, varmasti kinnas asiansa ajaa vaikka ois kuinkakin karmee, on se sen verran paksu ettei sormet ainakaan pala. Ja puu-uunista kun ruokia kintaalla tavoittelee, niin paras on kintaan ollakin vähän karmee, ettei nokeentuminen ahdista. Ja ällöjemmajämälankoja on 108 grammaa vähemmmän. Ja KYH taas yhtä askelta lähellä päätöstään.

1 kommentti: