Sivut

lauantai 26. toukokuuta 2012

Hullutteluks meni

Kaikki lähti siitä, kun suunnittelimme tulevan kesän kesälomareissua. Ehdotin miehelleni toiveen, että haluaisin käydä reissulla Lankatalo Tapion kaupassa. Siinä sitten osoitetta netistä etsiessä bongasin, että nettikaupassahan olikin menossa Drops SUPERSALE. Nooh, arvaattehan kai, että kuinka siinä sitten kävi...


...muotoiltaiskos asia vaikkapa nyt niin, että Maikin ei sitten tarvitsekaan käydä Tapion kaupassa enää kesälomareissulla...

Nyt on siis Fabelia, Baby Merinoa, Alpacaa ja Lacea monen vuoden tarpeiksi. Mutku oli niin ihania värejäkin, etten vaan voinut vastustaa kiusausta! Tänään järjestelin sitten lankavarastojani, niin että saisin nuo langat edes jotenkin mahtumaan lankakaappeihin ja -laatikoihin (ei mahtunu silti). Totesin että taitaisi olla lankalakon paikka, ainakin nyt loppuvuodeksi näin ensi alkuun. Hullutteluks meni.

Hulluttelusta puheenollen: Päätin osallistua tämän vuoden Kesäyön Hullutukseen. Minusta nämä blogimaailman tempaukset on tosi kivoja, ja nyt kun kohta koittavalla kesälomalla on toiveissa ehtiä neuloa vähän enemmän, ilmoittauduin innolla mukaan. Kesäyön Hullutuksessa ideana on aloittaa kesäkuun alusta juhannuspäivään 23.6.2012 asti joka päivä yksi uusi neule-/virkkausprojekti, eli yhteensä 23 projektia. Nuo projektit täytyy sitten saattaa pätökseen heinäkuun loppuun mennessä.

 Helmiina ja Mirjami ovat toivoneet että tekisin heidän barbeille ja nukeilleen lisää vaatteita, joten niitäpä toiveita olisi mukava toteuttaa tämän tempauksen puitteissa. Ystäville ja sukulaisille on syntymässä tämän vuoden nimiin useita vauvoja, joten ehkäpä neulon myös muutaman parin pieniä sukkasiakin. Isompiakin projekteja olisi mielessä muutama, mutta niitä ei ehkä kannata listata KYH -töiksi. 6 kommenttia:

 1. Hih, mutta kerranhan se vaan kirpaisee ja aina pitää käyttää alennukset hyväkseen, monta euroa on tuossakin määrässä säästetty... ;)

  VastaaPoista
 2. Upea saalis! Lankahulluttelu on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 3. "Ooh" (sisäänhengitettynä) pääsi suusta, kun näin kuvan! Ihanat langat ja värit!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten ihana kasa ihania lankoja. Mulla meinaa olla nyt ekkaa kertaa samanlainen ongelma ettei langat mahu kaappiin, pitäs vissiin tosiaanki alottaa se lankalakko. OOn myös hyödyntäny alea ja messuilta tuli ostettua jotain ja sit ravelrystä ostin 3 vyyhtiä wollmeisea ja sit hain hieman lissää puuvillaa ja ja ... Jotenki mopo karannu käsistä täysin. Onneks tullee kyh, josko sitä sais siihen upotettua ees vähän lankoja. Toiveajattelua?? :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus! Kun ois itsekin voinut... Mutta mä järkeilin että onhan tuota lankaa tarpeeksi ja ostan sitten jos oikein tarviin tiettyyn projektiin. Mutta silti oon nyt ihan kateellinen, mulle kans :D Mutta mäkin aion innokkaasti taas kyhäillä, mutta pienemmin projektein. Tällä kertaa en haali isoja juttuja töikseni... :D

  VastaaPoista