Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2011

Neuloo se!

Toista kuukautta edellisestä postauksesta!

Neuleet ovat edenneet hitaasti mutta varmasti. Tämä tässä esiteltävä neule taitaakin olla ainoa valmistunut työni viimeisen kuukauden sisällä. Keskeneräisten neuleiden määrä taitaakin sitten kohota lähemmäs kymmeneen...

Hamstrailin toissa syksynä tätä ihanan väristä seiskaveikkaa lankavarastoihini sen verran reilusti, että siitä saisi neulottua vaikka villatakin. Kun sitten bongasin syksyn 2011 Novitan lehdestä tämän kivan mallin, tiesin heti mihin petrolin väriset seiskaveikkani käyttäisin.


Lopulta päädyin jättämään ohjeen nyppyset pois ja neulomana sen sijasta helmineuletta. Pituutta neuloin kymmenisen senttiä ohjetta reilummasti.


Lopputulos on ihan hyvä, varmasti tulee pidettyä. Olkapäät ovat ehkä pikkuisen reilut, kuten myös vyötärön seutu olisi saanut olla hiukkasen kapoisampi. Mutta onpahan vaatteella vähän kitistymisvaraa tai vaihtoehtoisesti emännällä vara pikkuisen paisua ;).

Erityisesti tykkään tuplanappilistasta (ja Napista ja Nauhasta ostetuista ihkuista napeista), sekä käännetystä kauluksesta.


Malli: Novita Syksy 2011 malli numero 68.

Lanka: Novita 7 veljestä

Puikot: resorit 4, muualla taisi olla jopa 5

Kulutus: 504g


Ja arvatkaapas minne lähden huomenna. No tietenkin Kädentaitomessuille Tampereelle! En ole aiemmin ollut vastaavanlaisilla messuilla, joten innoissani täällä suunnittelen mitä kaikkia ihanuuksia antaisin luvan itselleni ostaa :). Reissuneuleetkin on jo pakattu kassiin mukaan. Saapi tulla moikkaamaan ken tunnistaa!

9 kommenttia:

  1. Wau, onpas upea neule! Paljon kivempi kuin mallinsa. :) Väri sopii erityisen hyvin tähän malliin.

    Mukavaa messuilupäivää! Minä juuri vasta "äkkäsin", että NE on nyt juuri. Kun päätin jättää tänä vuonna(kin) väliin, niin en edes muistanut niiden ajankohtaa. Mutta hiukan haikeana ajattelen niitä ja niiden tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis neule! Ja samaa mieltä kuin Matleena, sinun toteutuksesi on paljon kivampi kuin tuo Novitan malli.

    VastaaPoista
  3. Hieno takki, huomattavasti tyylikkäämpi kuin Novitan oma versio! Miekin olin lähössä sinne messuille mutta koulun myyjäiset sattui samalle päivälle :(

    VastaaPoista
  4. Kaunis kuin mikä :)
    Minäkin siellä messuilla seikkailin, mutta ilmeisesti vain langat bongasin, kun ketään tuttua ei näkynyt.

    VastaaPoista
  5. Todella kiva, minä tein täysin mallin mukaan ja huomasin myös tuon hiha ongelman, mutta eipä tuota sinun takissa edes huomaa! Kaunis!

    VastaaPoista
  6. Voi kun on upean näköinen neule! Todella kaunis ja pukee Sinua erittäin hyvin!
    Terkkuja Teille, koko porukalle! Ei ole pitkään aikaan oltu yhteyksissä. Pitäisi vallan kilautella jollonkin.

    VastaaPoista
  7. Onpa kaunis neuletakki! Mitenköhän itseltä on päässyt tuo ohje menemään ohi silmien?! :)

    VastaaPoista