Sivut

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Huivi vaan


Viime syksyn SNY-kierroksella sain lokakuun paketissa Kauneimmat käsityöt 5/2010 lehden. Tuo lehti oli vähän aikaa sitten uudelleen selailussa, ja bongasin sieltä huiviohjeen, joka oli aiemmin jäänyt vallan huomaamatta. Huivista löytyi lehdestä vain yksi kuva, jossa se oli kiedottu kaulan ympärille niin ettei kuvasta saanut oikein selvää millaisesta mallista on kyse. Kaavioita oli lupaavasti useampi, joten päätinpä ottaa huivin puikoille ja katsastaa millainen huivi puikoilta putkahtaa.


Tätä olikin kiva neuloa, kun ohje oli sopivan vaihtelevainen. Lankakin oli aivan huippuihanaa neulottavaa, Debbie Blissin merino-kashmir -sekoitusta.


Malli: Malli 24 Kauneimmat Käsiyöt 5/2010 lehdestä.
Lanka: Debbie Blissin  baby cashmerino
Puikot:
Kulutus: 210g
Muuta: Muutaman jutun tekisin mallissa toisin. Lopputulos on kuitenkin ihan kiva. Aika painava tästä huivista tuli. Silti tykkään! Väri ei ole ihan mun juttu, mutta olenkin kaavaillut tätä lahjushuiviksi...
Tämä on Hullun huivivuoteni viides valmistunut huivi. Kaksi huivia on hyvässä vauhdissa valmistumassa, joten tusinavauhdissa ollaan! Oikean puolen sivupalkista löytyy linkit muihin HHV-huiveihini.

12 kommenttia:

 1. Mitenkäs mullakin on jäänyt tuo malli huomaamatta. No asian ehtii vielä korjata. Tuo mallihan näyttää aika hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa rohkea, kun lähdit neulomaan huivia tietämättä kovinkaan tarkkaan millainen siitä tulee! :) Kannatti kuitenkin, niin kaunis huivi tuli.

  VastaaPoista
 3. Sievä huivi, minusta myös väriltään!

  VastaaPoista
 4. Kaunoinen juhannushuivi :) Komppaan Tiinaa, miekään en olis uskaltanu neuloa mallia jota en ole nähnyt kunnolla!

  VastaaPoista
 5. Ei kyllä mikään "VAAN"!!!
  Todella kaunis huvi, kertakaikkiaan ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi !
  Eksyin SNY-sivuilta tänne ihanaan blogiisi.

  VastaaPoista
 7. Noin hienoko tuo malli olikin. Miten olikin kuvattu niin kummallisesti.

  VastaaPoista
 8. Välillä tuntuu, etteivät käsityökehtien taittajat ihan hoksaa, mikä idea niissä kuvissa oikein on.
  Hieno huivi tuli!

  VastaaPoista