Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

Pienissä häissä

Niinhän siinä kävi kuten ajattelinkin - työelämään palaamisen myötä neulomiselle ja etenkään bloggaukselle ei ole oikein tahtonut löytyä aikaa. Onneksi pikku hiljaa uusi arki alkaa tasoittumaan ja uudet rutiinit löytymään. Eiköhän tämä tästä!

Nyt vihdoin esittelen huivin, jonka neulomisen aloittelin kesäkuussa, ja joka valmistui jo noin kuukausi sitten, elokuun alkupäivinä. Halusin neuloa itselleni sellaisen juhlahuivin, joka soveltuisi värinsä puolesta monenlaisten vaatteiden kanssa.

Huivi valmistui parahiksi mieheni siskon häihin. Päivä oli lämmin, eikä huivia olisi oikeastaan tarvittu säiden puolesta lainkaan. Silti kietaisin sen kaulaani illan viimeisiksi hetkiksi, ettei aivan pitämättä jäänyt. Kiitos kuvausassistentteina toimineille Minnalle ja Miimille!
Malli: omaa suunnittelua, kantakoon tämä huivi nimeä Siiri. aloitin keskustan neliönmuotoisella kukkasommitelmalla, josta jatkoin Triinu-huivin mallineuleella molempiin suuntiin. Lopuksi neuloin vielä pitsit koko huivin ympäri, kuten anoppini Triinussa.
Lanka: TeeTee Elegant (70% kampavilla, 30% tussahsilkki)
Puikot: 3,5
Kulutus: 93g
 
 
Samoihin juhliin neuloin myös bolerot tytöille, mutta ne jäivät vallan kokonaan käyttämättä. Ehkä bloggaan niistä sitten joskus kun tulevat ekan kerran käyttöön.

14 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea huivi, käy todella moneen tilaisuuteen.

  Kyllähän se töihin menokin tietysti vaatii totuttelua, mutta ei kestä taas kauan, kun olo on kuin ei pois ois ollutkaan :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea huivi, kukka on kovin kaunis ja Triinun mallineule nyt vaan on yksinäänkin nätti. Ihana varmasti tuohon kietoutua.
  Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Valtavan upea huivi! Ja kaunis on kantajansakin. :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huivi! :) Kiinnitin myös huomiota todella kauniiseen tukkamalliisi, sopii tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis huivi ja vielä omaa suunnittelua! Olet taitava!

  VastaaPoista
 6. Ihana huivi! Oot kyllä todella lahjakas, että saat tuosta vaan itse sommiteltua eri ohjeista noin makean lopputuloksen =)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis! Sinähän nyt tikutat näitä ohuenohuita ihan hetkessä :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi ja upea uusi profiilikuva!

  VastaaPoista