Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Tyntypäivä

Viikonloppuna vietimme Eevukkaisen 2-vuotis syntymäpäivää, tai "tyntypäivää", niinkuin sankari itse asian ilmaisee.Oli mukava viettää päivää lähimpien sukulaisten ja ystävien kesken ja näytti siltä että synttärisankarikin viihtyi.Ihastelin taannoin Tintin tekemää ihastuttavaa Hello Kitty kassia. Vaikka allekirjoittaneella meinaa tuo Hello Kitty tulla välillä jo korvista ulos, herättää se kuitenkin jälkikasvussa niin suurta ihastusta, että äidinkin on vaan hellyttävä. 

Ja kun tuli ostettua vähän Kitty-aiheista synttärilahjaa ja kakkukuvakin, sain reilu vuorokausi ennen syntymäpäivää idean virkata vielä lisäksi samantyyppisen kassin kuin Tintti.Malli: Oma mukaelma Tintin tekemästä kassista, joka on puolestaan tehty tämän mallin mukaan
Lanka: Novita Miami
Kulutus: 89g
Koukku: 4
Muuta: Tämä Novitan Miami on yllättävän kiva tuttavuus, vaikka puolet langasta onkin akryyliä. Ainakin tätä oli kiva virkata, ei lohkeillut lainkaan niinkuin esimerkiksi Tennessee. Ostin lankoja kesähattuja varten, mutta nyt syntyykin kasseja :). Jospa vaikka sitten jämälangoista pipojakin joskus tuonnempana.Eihän se tietenkään synttäreille ennättänyt, edellisenä yönä sain toista kahvaa ja viimeistelyä vaille valmiiksi. Itseasiassa kassi ei ole vieläkään aivan valmis, sillä Kittyltä puuttuu korvalliseltaan vielä kukka tai rusetti. Joka tapauksessa kassi on ollut jo kovassa käytössä. Ja sisarkateuttahan kassi herätti siinä määrin, ettei auttanut muu kuin alkaa virkkaamaan toista kassia :).


 Arvaatkos muuten mitä seuraavat synttärisankarin usein käyttämät toteamukset tarkoittavat?

Päpeppe pävelee ikkunia 
(vihje: liittyy kevääseen)

Pipappa Lusessee 
(vihje: idoli)

Pute Pat 
(vihje: pikkutytön toivelemmikki)

8 kommenttia:

 1. Onnea "tyntypäivä" sankarille :) Onkin tosi iloisen näköinen sankari. Ja aivan ihana kassi! On pakko laittaa tuo ohje mieleen, koska suvussa on paljon juuri parhaimmassa Hello Kitty-iässä olevia tyttösiä;) Erittäin hyvä lahjaidea siis! Noista sana-arvoituksista veikkaisin, että ensimmäinen olisi jotakin siihen suuntaan, että " Kärpänen kävelee ikkunassa". Jääköön muillekin arvattavaa ;)

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköinen juhlapöytä. :) Meilläkin (vaikka tyttö on vasta vähän päälle vuoden) Hello Kitty aiheuttaa niin suunnatonta iloa, että minäkin nöyrryin syntymäpäivänä tekemään marsipaani-hello kitty -kakun sekä lahjaksi ostin taaperokärryn kittyn kuvalla varustettuna. Minäkään en itse kyseisestä isopäisestä katista niin välitä. :D
  Ihana tuli kyllä tuosta kassista, kaunis väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Eeville! Hyviä arvauksia en kyllä nyt keksi.. aika ihanilta kuulostavat toteamukset noinkin!

  VastaaPoista
 4. Ihmettelen, etten arvaa mitä toinen sanoo! Meidän 2½-vuotiaan kieli kun on samanmoista, ja häntä ymmärrän hyvin. Hello Kittyt uppoaa meilläkin, juuri mainittuun parivuotiaaseen. Mikä siinä niin ihanaa on, en tiedä. Mutta on "inana mimi" :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten soma on sinunkin kassisi. Pitääköhän postaukseen lisätä, että tämä kassi ei sitten valmistu ajoissa :-D

  Onnea synttärisankarille! Hän valitettavasti puhuu minulle vierasta kieltä.

  VastaaPoista
 6. En saa tolkkua minäkään kielestä, vaikka äikänope olenkin =D
  Ihana kassi. Onko 6-v. jo liian vanha Hello Kitty -kassille?

  VastaaPoista
 7. Nam mitä herkkuja! Mie oon vielä onnistunut pitämään Hello Kittyn lähes poissa, meillä on vaan yksi värityskirja :D

  VastaaPoista
 8. Onpas teillä ollut ihanat tyntypäivät! Ei ole ollenkaan ihme, että sankaritar on niin tyytyväisen iloinen! :)

  VastaaPoista