Sivut

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

1v synttärit - arvonta!


Vuosi on vierähtänyt. Itseasiassa blogini täytti vuoden jo eilen, mutta bloggaaja oli niin kiireinen, ettei ehtinyt päivittämään, joten aloitetaanpa juhlinta sitten vuorokauden myöhässä.

Neuleblogien perinteitä kunnioittaen päätin pistää pystyyn arvonnan. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro postauksessa mikä on kaikkien aikojen lankasuosikkisi ja perustelut sille. Blogini lukijat saavat automaattisesti kaksi arpaa jättäessään kommentin, muut kommentoijat yhden. Toki blogini lukijaksi voi ilmoittautua myös arvonnan aikana :).

Ja tässä arvonnan palkinto:


Eli 100g Austermannin Step -raitasukkalankaa syksyisissä väreissä, sekä Pandan vadelmalakuja.

Arvontaan voit osallistua tulevan viikon ajan, eli 12.-19.9.

*muoks* Kuvista unohdin mainita ja niistä jo kyseltiin. Eli kuvat on otettu omalta pihaltamme tältä aamulta. Ylemmässä Lumipalloheisi syysasussaan koivunlehtipeitteen ympäröimänä. Alemmassa kohta keräyksen kohteeksi joutuvat Marja-aroniat.

31 kommenttia:

  1. Onnea yksivuotiaalle!
    Mun mielestä Dropsin Alpaca on lanka nro 1. Pehmeää, suht huokeaa, kauniit värit ja niin monikäyttöinen.

    VastaaPoista
  2. Onnea 1-vuotiaalle!
    Edelleen suosikkilankojen johtopaikoilla on viime vuosituhannella neulomani kaapelikierrelanka, jonka nimeä en enää muista... Ja nyt kesällä neuloin ihanasta puuvillasta, myös viimetuhannelta.

    VastaaPoista
  3. Onnea yksivuotiaalle!

    Mulleki Dropsin Alpaca on se ykkössuosikki. Mukavan ohut lanka, josta saa lämpöisiä ja kauniita neuleita. Värikartta on vertaansa vailla ja hintakin on huokea metrimäärään verrattuna.

    VastaaPoista
  4. PAAAALJON ONNEA yksivuotiaalle!

    Ihanan syksyinen lehti tuossa yllä olevassa kuvassa, löytyykö omalta pihalta?
    Ihaninta lankaa, mitä olen tähän mennessä neulonut, on Novitan Luxus Cloud, mutta eihän huonoja lankoja olekkaan :D
    En vielä ilmoittaudu lukijaksi sattuneesta syystä, joten otan sitten vain yhden arvan ;)

    Syysterkuin SNY

    VastaaPoista
  5. Kehtaako edes tunnustaa, että Novitan Nalle. Se on suht edullista ja olen neulonut siitä paljon ja minun neuleeni ovat kyllä aika hyvin kestäneet

    VastaaPoista
  6. Lempparilankaa on novitan luxus cotton sekä cascaden venezia worsted!

    Onnea yksivuotiaalle. Minullakin on tulossa ensi viikolla 1v synttäriarvontaa ;)

    VastaaPoista
  7. Onnea blogille!
    Tällä hetkellä suosikkilankani on Alize Lanagold.

    VastaaPoista
  8. Onnea onnea! Ihanan syksyisiä kuvia! =)
    Kyllä munkin täytyy tuohon Alpacaan taipua... Ja ei se Novitan Nallekaan paha tosiaan ole! =D

    VastaaPoista
  9. Onnea blogitaaperolle :)
    Ensimmäisenä tuli mieleen kaikkien aikojen lankasuosikiksi Cascade 220 heathers. Kauniisti neuloutuva, juuri sopivan paksuinen, ja ne värit!! Ja tietenkin 100 % villaa ;)

    VastaaPoista
  10. SNY: omalta pihalta on kuvat. Ylemmässä Lumipalloheisipensas ja alemmassa Marja-aronia :)

    Epa: Meillähän on sitten ihan ikätoveriblogit! ;D

    VastaaPoista
  11. Kyllä ne ihanimmat langat on tieten niitä joita lankakaupassa hivelee kun ovat niiin pehmoisia, mutta joita ei opiskelijana raaski ostaa... :D

    Mutta jos nyt puhutaan langoista joihin budjetti riittää niin Drops Alpaca nyt on ainakin kivaa. Ja käyttösukkiin seiskaveikka toimii aina. :) Uusi suosikki on ehkä SandnesGarnin Janett joka on 100 % merinovillaa ja tosi pehmoista.. :)

    VastaaPoista
  12. Pakko vielä kommentoida etten tajunnutkaan että meidän blogit on näin samanikäisiä, itsellä reilut pari viikkoa niin blogi tulee vuoden. :D

    Onnea vuoden taipaleesta!

    VastaaPoista
  13. Onnea onnea blogille :)

    Minun suosikkilankani taitaa olla Grignascon Flavia Baby. Vaikka se on ns. vauvalankaa, neuloisin siitä itsellenikin mielelläni paidan jos toisenkin. Ihanan pehmeää ja sopivan ohkaista, kutittamatonta merinovillaa. Ja parasta ennen kaikkea on värikartan laajuus, murrettuja sävyjä juuri minun makuuni.

    "Lukijaksi" en taida ryhtyä, kun seurailen muitakin blogeja mieluiten tuolta Blogilistan kautta.. :)

    VastaaPoista
  14. Jeejee, synttärionnea ihanalle blogille :)
    Yllätän täten kaikki, ja totean suosikkilangakseni Wollmeise Twinin. Perusteluni ovat: ihana, sileä lanka, ihanantuntuinen, ihana neuloa, ihanat värit.

    VastaaPoista
  15. Onnittelut taaperoikään ehtineelle blogille ja bloggaajalle! :)

    Minun suosikkilankani taitaa olla Grinascon Merinosilk, josta olen muutamia huiveja tehnyt ennen blogiaikaa ja yhäti sitä muistelen. Se oli niin pehmeää ja mniellyttävää neuloa. Ja mitkä värit! :) Mutta kyllä tuota Nalleakin on aika hyvä neuloa, sitä ja 7veikkaa taitaa eniten puikoillani olla. Ja edellä olevien kommenttien perusteella täytynee minunkin tutuistua tuohon Dropsin Alpacaan.

    VastaaPoista
  16. Isosti Onnea yksivuotiaalle!

    Rakastun päätäpahkaa kaikkiin uutuuslankoihin, mutta jos varastoissani lymyileviä keriä laskeskelee, niin seiskaveikka vetää ykkössijan eniten ostettuna lankanani. Yhdyn Matleenaan ja aion tutustua myös tuohon Dropsin Alpacaan...

    VastaaPoista
  17. Onnea tosi paljon lämminhenkiselle ja kivalle blogillesi. Vierailen täällä usein ihailemassa tekemisiäsi.
    Ihania lankoja on paljon! Drops Alpaca on suosikkini. Paljon olen neulonut Drops Fabelista ja Austermannin Royal langoista. Kaikki nämä ovat väreinä tavattoman kauniita. Novitan Nalle on kotimainen suosikkini.
    Hyvää syksyä sinulle!
    -Ritva-

    VastaaPoista
  18. Kaunis blogi ja viehättäviä käsitöitä :) Onnea blogille!
    Minä olen neulonut ja virkannut sen verran vähän, etten oikein tiedä sanoa lempilankaani. Käytännössä halpa seiskaveikka on se, mitä eniten olen käyttänyt. Olen neulonut lähinnä sukkia. Viime talvena rakastuin huopuvaan Novitan Puroon. Ja samoin Nalle on alkanut viehättää luontoaiheisten kirjoväriensä ansiosta :) Kalliimpia lankoja olen kokeillut hyvin vähän.

    VastaaPoista
  19. Nalle, Seitsemän veljestä, Novitan Puro, Colinette Jitter-Bug, Sivilla, Vuorelman Veto, Tennessee, kaikista näistä olen todella tykännyt. T. Sinisen sohvan emäntä

    VastaaPoista
  20. Onnea 1-vuotiaalle!

    Suosikki lankani olkoon sivilla, silkkivilla. Mutta paljon on ihania lankoja muitakin.. t. TiiMa

    VastaaPoista
  21. Täällä uusi lukijasi osallistuu arvontaan :) Nyt vasta bongasin blogisi tuon SNY:n kautta. On kiva kun tutustuu näin uusiin blogeihin kun käy kurkkimassa mitä ihmiset on saaneet :)

    Ja sitten siihen arvontaan. Mun ehdoton lankasuosikki on iki-ihana Ilun handun kashmirlanka (sukkavahvuus). Siitä oon neulonut unisukkia ja huivia ja sitä on niin ihana neuloa ettei meinaa malttaa laskea käsistään!

    VastaaPoista
  22. Onnea 1v blogille! Itse olen vasta tämänkin harrastuksen löytänyt, kohta kuukausi takana. :)
    Itselläni jäänyt opiskelun myötä nämä käsityöt hieman, mutta jos tässä taas innostuisi. LAnkasuosikeiksi laitettava nyt tällä kertaa seiskaveikka, Nalle ja Schachenmayr Brazilia ja Brazilia Glitter.
    Uuden SNY-kierroksen myötä, olen blogiasi käynyt muutaman kerran lukemassa. Ihania juttuja sinulla on täällä. Ja varsinkin nuo kuvat. :)

    VastaaPoista
  23. Mieki vasta muutaman kuukauden olen seikkaillut blogimaailmassa ja eka kertaa taidan olla blogissasi vierailulla. Kiva blogi sulla kyllä on. Jään seurailemaan tätä. Suosikkilankoja on monia Schachenmayrin Catania on yksi kesälangoista, ihanat värit ja ihanaa neulottavaa ja kivantuntuinen iholla pitää. Sitten on villaisista ehdoton suosikki Drobsin Baby Merino ja Debbie Blissin Cashmerino Dk ja Aran sekä monet muut laadukkaat, konepestävät ja kutiamattomat villalangat. Gjestalin Superwash Sport on myös ihana.

    VastaaPoista
  24. Onnea 1 v blogille.

    Sen verran vähän olen hankkinut näitä "outoja" lankoja, että toistaiseksi suosikkini on Novitan Nalle. Tuota edellä kehuttua Dropsin Alpacaa on kyllä varastossa odottamassa neulomista, kunhan muilta neulekiireiltä joudan. Mahtaako silloin sitten suosikkini vaihtua, saa nähdä.

    VastaaPoista
  25. Onnea onnea! Eniten varmaankin neulon ihan tylsästi seiskaveikasta sukkia, kun lanka on tuttua, ei tarvitse miettiä silmukkamääriä. Seiskaveikkaa saa melkein huoltoasemalta ja raitalangat ovat kivoja.

    VastaaPoista
  26. Onnea vain 1v blogillesi.
    Suosikkilankani ... tällähetkellä varmaan Fabeli josta olen neulonut muutamat sukat ja haaveena olisi neuloa yksi neuletakki.
    Mukavaa syksynjatkoa ja tekemisen iloa.

    VastaaPoista
  27. Onnea yksivuotiaalle!

    Lanettista olen aina tykännyt, ääni sille. Siitä tulee ihania vauvojen ja lasten neuleita. Dropsin Alpacaa on myös kiva neuloa, ja tuota Austerman Stepiä.

    VastaaPoista
  28. Onnea blogillesi ja kiitos hyvistä kirjoituksistasi!!

    Olen hiljattain löytänyt kaksi ihanaa lankaa suosikeikseni Vuorelman Vedon ja Gjestalin Jannen. Valtaosan kutomuksistani kudon kuitenkin seitsemästä veljeksestä tai Nallesta.

    VastaaPoista
  29. Onnittelut myös minulta.
    Suosikkilankoja on niin monia, mutta Steppi ehkä eniten mun käyttämä.

    VastaaPoista
  30. Paljon paljon onnea! :) Kyllä nyt on paljon blogisynttäreitä, oiskohan niin että syyskuu inspiroi selvästi kaikkeen uuteen.. enkä ihmettelisi yhtään, tuo lehtien kaunis keltainenkin jo saa mielen virkeäksi! :)

    VastaaPoista
  31. Onnea 1-vuotiaalle! Suosikkilankani vaihtelee: tällä hetkellä Tennessee.

    VastaaPoista