Sivut

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kolme vuotta sitten

Täsmälleen kolme vuotta sitten teimme mieheni kanssa vauhdikkaasti matkaa KYSiin. Mittailin supistusten välejä kännykän sekuntikellolla ja supistusten aikana purin turvavyötä. Jossain vaiheessa totestin miehelle, että nyt saa ajaa ihan niin kovaa kuin uskallat - supistusten väli oli siinä vaiheessa 2-3 minuuttia. Oli hyvä että mies oli patistellut meidät matkaan, vaikka kuinka yritin kotona väittää vastaan. Silloin vielä kuvittelin että synnytys olisi edennyt paljon verkkaisempaan tahtiin ja kuvittelin että olisin pärjännyt kotona vielä tunti kaupalla. Loppujen lopuksi ehdimme olla sairaalassa vajaa kaksi tuntia kunnes ihana esikoistyttäremme oli jo maailmassa.


 Tänään julimme tuon pienen ihmisen 3v synttäreitä. Pienestä nyytistä on tullut pieni prinsessa, oikea neiti jo :)Ja kerrankin muistin ottaa kuvia tarjottavista :)


On se jännä miten sitä joka synttäripäivä kertaa mielessään synnytystä. Ainutlaatuinen kokemus <3.

9 kommenttia:

 1. Ihania tarjottavia! Ja suloinen päivänsankari. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut päivänsankarille! Herkullisen näköisiä tarjottavia.

  VastaaPoista
 3. Onnea päivänsankarille ja äidille! Ihania tarjottavia. Kateellisena katson. Meillä ei koskaan ole, paitsi jos mies leipoo tai edes koristelee ;) Pitäis kai harjoitella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :). Minäkin olen ihan myöhäisherännäinen näiden leipomusten suhteen, lasten synttäreille aina innostun jotain laittamaan. Mutta edelleenkään en osaa leipoa kunnolla esimerkiksi sämpylää tai pullaa... ;D

  Harjoittelu se kai tekee mestarin lajissa kuin lajissa!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut minultakin ihanalle prinsessalle! <3 Juhlatarjoilutkin näyttävät ihan prinsessamaisen herkullisilta!

  VastaaPoista
 6. Nam mitä kahvipöydän herkkuja! Onnea kolmevuotiaalle :)

  VastaaPoista
 7. Plinsessa! Ihan oikea plinsessa! Oi...

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet onnittelut Iisalle! Iso tyttö jo! Uskomatonta, että jaksat tuollaisia herkkuja tehdä.. ei musta vaan olis.. (Tai no ne ekat synttärithän on vasta tulossa... ;D)

  VastaaPoista
 9. Iisa-neiti kiittää onnitteluista :).

  Joo kuule Maiju tulet huomaamaan, että pienen rakkaan prinsessansa tähden sitä taipuu mitä uskomattomampiin leivontasuorituksiin ;D.

  VastaaPoista