Sivut

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mine For Life

Malli: Epan Mine For Life
Lanka: purettua vanhaa Novitan lankaa, sama mitä edellisen postauksen tossukoissa.
Kulutus:261g
Puikot:
Ohjeen modaukset: hihansuussa resori korvattu yhdellä nurjalla kierroksella. Pääntien resorissa neuloin oikeat silmukat kiertäen.  
Fiilikset: Onpahan siinä ja siinä, että tuliko liian pieni. Lanka  pääsi kyllä paremmin oikeuksiinsa tässä, kuin edellisessä olomuodossaan. Pitäisköhän tehdä vielä toinen, löysempi versio? 


Kiitos Made By Me -blogin Epa kivasta ohjeesta!  2,5 vuotias tyttäreni Iisa ihasteli äidin boleroa ja tahtoi heti samanlaisen. Niinpä puikoilla onkin jo uusi Mine For Life, tällä kertaa vaaleanpunaisena :).

8382

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihana ohje! :) Tosi nätti tuli, ja lanka näyttää myös tosi kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis hihatin! Itse meinasin tehdä kesän juhlia varten tuon saman, teitkö pienemmän vai isomman koon?

  VastaaPoista
 3. Annika: Eikös vaan :). Ihan ihmetyttää, miten noin yksinkertaisella mallilla saa noinkin istuvan hihattimen aikaiseksi :).

  Riikka: Kiitos!

  Emma: Tervetuloa lukijakuntaan! :D Mitat otin ihan neulomani koetilkun ja omien mittojen mukaan. Silmukoita oli alussa 40, mutta lisäilin niitä sitten vielä neljä hihan edetessä. Hihan ympärysmitta alussa näyttäisi olevan venyttämättä 25cm. Kaula-aukon pituudeksi (kainalo-kainalo) tuli 49cm (myös tämä mitta otettu venyttämättä) ja tämäkin siis ihan sovittamalla valittu pituus :). Ja kerrottakoon nyt vielä, että itse olen kai jotain M:n ja L:n välimaastosta...

  VastaaPoista