Sivut

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Lankakaappi ja lapaset


Siinä se on - ikioma tuleva lankakaappini :). Langatkin ovat muuttaneet jo uuteen kotiin, melkein olisi tehnyt mieli niitä jo asetella paikoilleen, mutta maltoin kuitenkin vielä mieleni... Tarkoituksenahan olisi pitää lankavarasto kohtuullisen kokoisena. Toivonkin että langat tulisi mahtumaan noihin kahteen isohkoon metallikoriin. Pakatessa niitä taisi tulla kaksi pahvilaatikollista.

Mä oon niiiin fiiliksissä tästä ikiomasta käsityösopestani! Ihanaa, että voin asetella kaikki käsityöjutut samaan paikkaan ja toivottavasti väljästi ja nätisti.
 

Pikkuisen on tullut neulottuakin kaiken muun touhun keskellä. Molemmat tytöt tarvitsevat uusia lapasia kurahanskojen alle ja kauppareissuille. Novitan pätkävärjätyt langat näyttivät kaupan hyllyllä niin kesäisen raikkaille, että kerä tarttui mukaan. Iisukkainen sai jo omat lapasensa.


Lapasosassa käytin samaista pintaneuletta kuin näiden sukkien varressa. Lapasten varsi on tehty 1o 2n, oikeat kierretyillä silmukoilla. Puikot 2.75, silmukoita 36, lankaa kului 34g.

6955

4 kommenttia:

  1. Oi, oma käsityökaappi! Oikein hyvän kokoinen, tuohon voisin kuvitella parille hyllylle kankaita, koreihin lankaa, ja yhdelle hyllylle sitten vaikka jos jonkin sortin tarviketta! :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon kaapista :) Tiedän tunteen...

    VastaaPoista
  3. On ihanaa suunnitella omaa käsityökaappiakin ja saada sinne omat aarteeta sitten aikanaan! :) Kauniit lapaset on Iisukkainen saanut, niin keväiset!

    VastaaPoista
  4. Voih, käsityökaapista olen kyllä kateellinen! ;D Tuollainen ois niin unelma, nyt kaikki langat majailee erilaisissa pusseissa ja laatikoissa vaatehuoneen perukilla, ja tuntuu ettei aina edes muista mitä lankoja siellä onkaan, ku ne on niin piilossa. Viimeksi eilen vannotin miestä lupaamaan että seuraavassa asunnossa sitten joskus (joka tulee olemaan tilavampi), on mulle sitten oma käsityökaappi ja nurkkaus jossa ompelukone saa olla aina esillä. :)
    Lapaset on kauniit, ja herkullisen väriset!

    VastaaPoista