Sivut

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Tervetuloa!

Päätin perustaa oman blogin remontti-, sisustus-, ja puutarhajutuille.Remonttimme etenemistä pääset siis jatkossa seuraamaan osoitteessa  http://kotirinteella.blogspot.com/.

5 kommenttia:

 1. Hööö, mä en päässy kommentoimaan tonne remppablogiin, joten kirjotan tähän :) Näyttäs että meillä on samanlainen allas ja hana. Mä oon tykänny varsinkin altaasta tooooosi paljon, mahtuu kaikenmaailman kipot ja kupit tiskaamaan. Teille tulee ihanan väriset tasot keittiöön. Meillähän keittiöremppa on just ollu, mutta jos joskus vielä keittiölle jotain tehään niin sillon meillekki tulee varmaan ton väriset tasot :)

  VastaaPoista
 2. No höh, minkäs takia Kielokerma et voinut kommentoida tuonne remppablogiin??? Ei pitäis ainakaan olla mitään estoja päällä...

  Allas on Stalan. Hanasta piti vähän neuvotella: minä olisin halunnut jonkun vähän erikoisemman, mutta kun sellaista nyt ei sitten sattunut näillä luotettavammilla merkeillä (lue Oras) olemaan, oli tyydyttävä tuommoseen "perinteisen" malliseen :/.

  VastaaPoista
 3. Mä en löytäny sieltä sellasta profiilia millä oisin päässy kommentoimaan, ehkä en vielä ihan handlaa näitä juttuja :D

  Muistelisin että toi meijänki allas on Stalan. Meinas tehä tiukkaa saaha se mahtuun oikeeseen paikkaan, kaapintoimittaja oli ite käyny mittaan kaikki mitat ja varmistelin siltä vielä että mahtuuhan allas paikalleen niin mahtuu mahtuu. Mutta loppujenlopuksi joutuivat puhkaseen viereisen alakaapin yläosaan aukon että allas mahtu paikalleen :/

  VastaaPoista
 4. Hassu juttu, mielestäni kommentoinnin pitäisi onnistua ihan samalla tavalla kuin tässäkin blogissa. No mutta onnisuuhan tuo ainakin tällä tavalla ;D.

  Meillekin sanottiin, että mitoitus on tosi tiukka. Meillä altaan alla on roskiskaappi ilman mitään "välilevyä - altaan pohja siis näkyy muistaakseni kun roskislaatikon avaa.

  VastaaPoista
 5. Meillä sama homma altaan pohjan kanssa. Ja se mahtuminen oli siksi tiukkaa, koska toisella reunalla on seinä (eli astianpesukone), siinä ois pitäny olla enemmän tilaa siihen seinään, joten siksi piti ottaa sieltä toisen puolen alakaapista sitä tilaa.

  VastaaPoista