Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2010

Luomisen tuskaa

 

Tältä näytti eilen illalla meidän olkkarin lattialla miehen ja lasten  mentyä nukkumaan jo ajat sitten. Maikki se siinä on pitänyt kisastudiota ja harjoittanut samalla rakasta harrastustaan...
Meneillään on siis projekti, jossa täällä esitelty lankakasa on muuttumassa toivottavasti jonkinmoisen vaatekappaleen muotoon. 
Tämä projekti on ollut tekeillä jo hyvän aikaa, suurin piirtein kuukauden päivät. Neulominen on ollut luomisen tuskaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Noin kymmenen kertaa olen seuraavana päivänä purkanut edellisen illan ja yön tuotoksia... Ilmeisesti ei kannattaisi posotella neuloa väsyneenä aamun pikku tunneilla ;).

Tuloksena kuukauden uurastuksesta on viisi erillistä kappaletta, joista yksikään ei ole vielä täysin valmis. Raglankavennus ja kaula-aukko saavat lopullisen muotonsa vasta kun pääsen sovittamaan tätä ekan kerran. Samoin hihan pituus on vielä mietinnässä, neuloisinko 3/4-pituiset hihat vai lyhyemmät?

Saapa nähdä valmistuuko tästä ylipäätään mitään etäisestikään vaatteelta näyttävää...

3 kommenttia:

  1. Heh! Määkin oon USEIN todennut, että väsähtäneenä kannattais suosiolla laittaa puikot pois ja vaan tuijottaa sitä telkkaa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Tätä se usein vaatii, luomista ja tuskaa =D

    VastaaPoista