Sivut

lauantai 14. marraskuuta 2009

Meille tuli talvi

Maanantai 9.11. 

Esikoiseni Iisa on koko syksyn haaveillut lumiukon ja lumihevosen tekemisestä. Maanantain vastaisena yönä lunta oli vihdoin tullut sen verran, että saimme pienen lumiukkosen kasaan. Voi sitä tekemisen riemua, Pieni vesitihku ei intoamme lannistanut. Kuvissa myös vähän koristuksia.Tiistai 10.11.

Yöllä lunta oli tullut taas lisää, ja nyt sitä oli tarpeeksi jo lumihevosenkin tekoon. Lumiukkoakin ehostimme lisää. Oma seikkailunsa oli käydä hakemassa lähimetsästä lumihepalle harja ja häntä (harja tosin nypittiin heti kuvan oton jälkeen...)
Keskiviikko 11.11.

Pitäähän hepalla olla suitset ja ohjakset :). Vanhat repun remelit saivat toimittaa tätä virkaa. Oma hommansa oli saada 2-vuotias ymmärtämään, että lumiheppaa ei voi taluttaa : /. Niin ja tämä heppa muuten tottelee nimeä Yrjö.
Ja sitten vielä uutisia. Vuosien etsinnän jälkeen olemme vihdoin löytäneet unelmiemme talon!! Tällä hetkellä tuntuu olo ja elo niiiiin onnelliselta :). Kyseessä on entinen maatila, joten tilaa temmeltää löytyy yllin kyllin. Kaupantekotilaisuus on ensi viikolla, kuvia tulevasta kodistamme luvassa sitten kun nimet ovat virallisesti papereissa :))).

2 kommenttia:

  1. Meillä oli ihan samat tekemiset alku viikosta =D Piti tehä lumiukkoo ja lumitraktoria =D
    Mahtavaa kun on lunta ja pakkasta! Minä tykkään ja poitsu tykkää.
    Onnea vielä kodin löytymisestä. Jään innolla odottamaan kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voisitte tulla joku kerta tänne meidänkin pihaan vääntelemään lumiukkoja ja -akkoja. Ja uuden kodin kuvia odotellaan erityisellä mielenkiinnolla..!

    VastaaPoista