Sivut

tiistai 17. marraskuuta 2009

Meijän tuleva koti

Tänään kirjoitimme kauppakirjoihin nimet alle. Pitkäaikainen unelmamme siis toteutui kun löysimme ihanan idyllisen maalaistalon kohtuullisen läheltä keskustaa. Mieheni on aina haaveillut kunnollisista autonrassaustiloista ja minä puolestaan omasta puutarhasta ja mahdollisuudesta pitää vaikka joskus heppaa. Tämä on kyllä meidän molempien unelmien täyttymys! Ja lisäksi lapsilla on paljon tilaa olla, eikä vieressä kulje isoa tietä. Ihanaa, ihanaa ihanaa!!! Noin kuukauden kuluttua pääsemme aloittelemaan remonttia, kuinka jaksan odottaa sinne saakka?!Niin ja haaveeni muutamasta marjapensaasta toteutuivat myös, moninkertaisesti... Talon edellistä edelliset omistajat ovat olleet jonkin sortin puutarhaimmeisiä, mistä kertoo muutama kohtuullisen pitkä viinimarjapensasrivi:
Ja ihana maakellari (ilmeisesti tulevan emännän on tulevana suvena opeteltava säilönnän aakkoset...)Sitten meillä on myös aitta.Ja näihin isoihin kotikoivuihin olen jo nyt rakastunut!
Voi siis olla, että neulepuikkojen sijasta Maikin käsissä viuhuvat jatkossa ensin kynä (keittiön, pesutilojen ja kodinhoitohuoneen rempan suunnittelun osalta), jonka jälkeen viuhutellaan pensseleitä ja vasaraa...

5 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin. Tosi kivan näköinen paikka :)

  Heh, ei lopu marjapensaat kesken. Hyvänä marjavuotena tulee varmasti jo melkein ongelmia siitä, että mihin ne kaikki marjat saa tungettua :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa... Ainakin päällisin puolin talo on upean näköinen (toisin kuin meillä....) pihamaasta nyt puhumattakaan. Voi teitä onnellisia :D!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kodista! Missä päin tuo talo sijaitsee? En äkkiseltään tunnista tai muista nähneeni. Kivan näköinen pihapiiri.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Onnea vielä todella paljon. Nyt varmaan on jo suuret suunnitelmat paperille piirretty ja monta yötä nähty uudesta keittiöstä unta ;)

  On kyllä aivan ihanan isoja koivuja! Ole onnellinen kun on valmis piha! :)

  t: Heli K.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista!

  Tess: Jos pensaat vaan tuottavat marjoja, aiomme kyllä kutsua sukulaiset ja ystävät poimimaan. Ja linnut saanevat myös osansa, koska ei taida rahkeet riittää peittää tällaista määrää pensaita.

  Maiju: Päällisin puolin on kiva juu, mutta sisällä on kyllä paljon hommaa. Tarkoituksena on rempata keittiö ja kylppäritilat kokonaan ja käytännössä pintarempntoida kaikki huoneet.

  kaisa: Talo sijaitsee Haapakummussa.

  Heli: paperia on totta tosiaan kulunut ja yöllä kieltämättä pohjapiirrustukset ja tapettihaaveet pyörivät mielessä :). Keittiö on kohtuullisen haastava saada toimivaksi, kun yhtenäistä seinäpintaa ei ole kovin paljoa. Jospa siitä hyvä tulisi!

  Ja valmiista pihapiiristä olen kyllä tooosi onnellinen. Aiempi omistaja ei tosin ole ollut kukkaihminen, niin että ainakin pienoista pihasuunnnittelua pääsen sitten keväällä toteuttamaan :).

  VastaaPoista